Mi az igazság a westbalkános üggyel? Késelés vagy nem? Mik az érvek ez és az mellett?
"Azt miért nem említi meg senki, hogy a csajok drog hatása alatt álltak?"
Mert nincs jelentősége. Ha leszúrják a gyereked neked az a legfontosabb hány sört ivott előtte?
"de gondolkozzatok, ilyet beírhatna ide, ha még folyik a nyomozás?"
Meg tudod akadályozni?
A hírt a médián át kaptam. De mint már mondtam, szerintem a legfőbb érv az ellen, hogy hazudnak az az, hogy az esetleges lebukás kockázata túl nagy.
Elég lenne egyetlen ember a 3000-ből, aki mondjuk bizonyítottan (és nem "hallottam valakitől" stílusban) látta, hogy késelés történt, és akkor máris borulna az egész; kiderülne, hogy a rendőrség/orvosszakértő/média hazudott, és akkor gyakorlatilag fellázadna a nép.
Szóval nem, szerintem nem kockáztatnak ennyit.
Meg amúgy is, miért lenne érdekük, hogy elferdítsék a hírt, ha valóban késelés történt, és valóban cigányok voltak az elkövetők? Épp ez az, hogy ekkor példát tudnának statuálni, hogy a tettesekre, bűnösökre büntetés vár, akármilyen népcsoportba tartoznak.
Másképp fogalmazva:
a kormány ("cenzúra") helyében, te kockáztatnál annyit, hogy alig a médiatörvény kikerülése után, egy ilyen volumenű hírt olyannyira elferdítenél, hogy az már pofátlanság; továbbá ha ez kiderül, akkor azzal már-már a Parlament ostromát kockáztatod?
Ugye, hogy nem.
Először is. Miért hazudna a kormány meg a rendőrség?
Nem igaz, hogy a cigányokat akarják mosdatni. Más esetben is mindig kiderült ha cigányok voltak a tettesek.
Másodszor: Nem is működne a kormány hazugsága. Nincs is értelme. Hiszen ekkora jelentőségű ügyben kiderülne az igazság, nem lehet eltusolni. Persze, minden mentőst, orvost, rendőrt lefizetett a gonosz maffia szerű kormány, csak azért, hogy futni hagyjon hat késelő cigányt?
EZ lehetetlen. Nem lehet megcsinálni. Olyan botrány lenne belőle, hogy belebukna az egész kormány.
Majd Orbán Viktor hat cigány miatt kockáztatja a hatalmát mi? Majd el is hiszem...
Harmadszor: A sok jól értesült...Ha valaki látta hogy mi történt, nem a neten verné a nyálát, hanem menne a rendőrségre, vagy ha ott nem foglalkoznak vele ,menne az újságokhoz, a TV-hez. Ment már valaki? Nem. Akkor egyszerűen csak hazudnak, mert milyen jó dolog a neten hazugságokat írni, és ezzel felhergelni a hiszékeny embereket.
Negyedszer: A halottkém szerint nem történt késelés. Mivel nem hazudik, -kifejtettem, hogy miért nem- és valószínűleg ért a munkájához is, akkor tehát bizonyára késelés történt.
Ötödször: a tömeghisztéria miatt mindenki látni vélt dolgokat. Ilyen a tömeg-pszichózis. Egy egyszerű koccanásos balesetnél is képesek a szemtanúk a legkülönfélébb dolgokat összehordani. Hát még egy ilyen esetben.
Hatodszor: Most ott tartunk hogy egy késelés történt, tegnap reggel még öt embert késeltek meg, aztán már biztosan tudtátok hogy hármat, ma már biztosan tudjátok hogy egyet. Érdekes, mindenki biztosan tudta hogy volt, és ez már a sokadik biztosan tudjuk verzió.
ahoz csatolnék aki leírta a történetet. előre leszögezem, nem állítom hogy hazudik, nem tudom mi történt, csak megakadt valamin a szemem. Tegnap hallgattam meg egy másik " ott voltam mellettük" beszámolót, és teljesen különbözött ettől. nem írom le, mert csak kavarná a sz*t ha véletlen nem az lenne az igazság, csak miheztartás végett az illető látni vélte az esetet testközelből, és nem említette hogy hasbaszurták volna a lányt.
egyébként én még pártatlan vagyok, nem tudom eldönteni hogy volt-e késelés. a leg esélyesebbnek azt látom, hogy előkerült kés, de nem szurkáltak meg senkit csak bepánikolt a tömeg. Mert a késes sztori valahonnan jött ( bár érdekesnek tartom hogy a sok "megvágta akarom az ujjam az oldalam" tanu még nem a rendőrségen tobzódik hogy DE igenis késelés volt).
A médiatörvény miatt szerintem nem fél a kormány. HA ők nem akarják, nem fogjuk megtudni az igazat. sejtés lesz, de egészenbiztosan körülbelül az a 10 ember fogja tudni, aki valóban ott állt a lányok mellett. azzal pedig kitörölhetjük a seggünket s tudjátok miért?? Mert azon a 10 eberen kívül mostmár legalább msáik 3000 állítja hogy ő bizony látja, és mind mást mond, ergo hazudik.
Ha lenne mindenkinek annyi esze hogy nem terjeszti a baromságot elképzelhető hogy csak két verzója létezne a sztorinak. de így már hallottunk mindent... a harmadik áldozat férfi, ablakon lökték ki, nem is három volt, valakinek a torkát vágták át van itt már minden.
A drogfogyasztás nem releváns információ, ezen nem tudom miért kell fennakadni. Azért emrt drogoztak megérdemelték a halált? ezzel a kijelentéssel a fél világ hotlan esne most össze.
Abban tévedsz ha a kormány nem akarja nem fogjuk megtudni. De. Kiderülne. Nem lehet egy ilyen dolgot eltitkolni. Valaki elmondaná. Hiszen, ott vannak azok akik látták az esetet, a biztonsági őrök,a rendőrök, a mentősök, az orvosok, a halottkém, ez már több tucatnyi ember. Mindent megfenyegetik, és lefizetik, hogy hazudjon? Kizárt dolog. Ha csak elszólná magát, belebukna az egész kormány.
Ennyit kockáztat szerinted Orbán csak azért, hogy...miért is?
Miért is tenne ilyet? Miért is akarná eltusolni az ügyet?
Nyilván érdeke a mai cigányellenes hangulatban a kormánynak,hogy eltussolják az ügyet.
Ki tudja,mi történne,ha tényleg igaz a késelős változat és kiderülne,hogy cigók követték el.
kiderülne. mondaná valaki. és ugyanaz lenne mint most: nemtudjuk hogy késelés történt-e, fogalmunk nincs. így pedig nem lesz lázongás, mertm indnekiben egy hatalmas kérdőjel van. mert egy szó az egy ellen, mindenhol hivatalosan megjelnik hyg nem az, ezt az emberek közel fele el fogja hinni. marad a másik fél, aki kételkedik. ennek a fele fejében kérdőjel van, a maradék tudni véli hogy késelés volt, és elenyésző az a szám aki biztos tudja, látta, tapasztalta hogy így történt.
mellesleg undorítónak találom hogy az egészet mindenki arra élezi ki hogy CIGÁNYOK késeltek. kit érdekel? nem azért tették mert cigányok voltak ha tették, hanem mert büdös paraszt szemétládák *és további káromkodások*.
de megint eljutottunk oda hogy politikai vitába csap át az egész.
megint: nem állítom hogy nem történ késelés. azt sem állítom, hogy nem cigányok voltak, mert nem tudom. A kormány hajlamos eltusolni az ügyeket, a magyar ember pedig hajlamos felnagyítani azokat és a cigányokra kenni.
láttunk már erre példát, nem is egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!