Szoktál zenét hallgatni munkába/suliba menet-jövet?
Ha igen, miért ?
Ha nem, miért nem ?
tegnap 16:59
Az elsősorban fülhallgató kérdése, hogy mit lehet hallani a metrón és mit nem. Vannak a külső zajokat kirekesztő modellek.
igen, nem is tudom elképzelni az utazást zene nélkül, pedig kb negyed óra az út az egyetemre, vagy bárhova, ha megyek a városba.
séta közben is jó, ad egy ütemet, gyorsabban tudok menni, és nem olyan monoton.
még sosem támadtak meg, vagy akarták ellopni a cuccaimat emiatt.
abból volt gond párszor, hogy valaki kérdezni akart vmit, és nem hallottam. kivettem a fülhallgatót, elismételte, válaszoltam, kész :D
ja, és azért is jó, hogy ne kelljen hallgatni a villamoson az agyamputált bodzaszedők szövegelését.
másfél órát utazom reggel és visszafele is. nem bírom ki. egy azért, mert nem szeretem az embereket, reggel pedig különösen nem, hogy nyüsszögnek, krákognak... jobb a zene. maximumon. ^^,
18L
Igen.
Semmi kedvem hallgatni a sok hülye tinit, ahogy visítoznak reggel/délután/este, plusz a cigányokat se.
Évek óta így járok, kelek, soha nem raboltak ki, pedig sok pakkal is szoktam utazni.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!