Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szoktál zenét hallgatni...

Szoktál zenét hallgatni munkába/suliba menet-jövet?

Figyelt kérdés

Ha igen, miért ?

Ha nem, miért nem ?

2011. jan. 6. 16:57
1 2
 11/16 anonim válasza:
nem. a suliba 2 perc alatt érek oda.dolgozni pedig nem dolgozokmég.de aúgy se szeretek mert szeretem hallani hogy mi történik körülöttem.csak akkor ha autóval hosszabb útra megyek
2011. jan. 6. 20:53
 12/16 anonim ***** válasza:
Néha szoktam, néha nem. Ha rossz kedvem van, vagy valami nyomaszt, akkor nem hallgatok zenét, mert úgysem fognám föl; inkább jókedvemben szoktam hallgatni.
2011. jan. 7. 08:22
 13/16 anonim ***** válasza:

tegnap 16:59

Az elsősorban fülhallgató kérdése, hogy mit lehet hallani a metrón és mit nem. Vannak a külső zajokat kirekesztő modellek.

2011. jan. 7. 11:20
 14/16 anonim ***** válasza:

igen, nem is tudom elképzelni az utazást zene nélkül, pedig kb negyed óra az út az egyetemre, vagy bárhova, ha megyek a városba.

séta közben is jó, ad egy ütemet, gyorsabban tudok menni, és nem olyan monoton.

még sosem támadtak meg, vagy akarták ellopni a cuccaimat emiatt.

abból volt gond párszor, hogy valaki kérdezni akart vmit, és nem hallottam. kivettem a fülhallgatót, elismételte, válaszoltam, kész :D

ja, és azért is jó, hogy ne kelljen hallgatni a villamoson az agyamputált bodzaszedők szövegelését.

2011. jan. 7. 13:41
 15/16 anonim ***** válasza:

másfél órát utazom reggel és visszafele is. nem bírom ki. egy azért, mert nem szeretem az embereket, reggel pedig különösen nem, hogy nyüsszögnek, krákognak... jobb a zene. maximumon. ^^,

18L

2011. jan. 7. 17:20
 16/16 anonim ***** válasza:

Igen.

Semmi kedvem hallgatni a sok hülye tinit, ahogy visítoznak reggel/délután/este, plusz a cigányokat se.

Évek óta így járok, kelek, soha nem raboltak ki, pedig sok pakkal is szoktam utazni.

21/L

2011. jan. 8. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!