Szoktál zenét hallgatni munkába/suliba menet-jövet?
Ha igen, miért ?
Ha nem, miért nem ?
Nem. Elsősorban komolyzenét hallgatok és sajnos valamiért nagyon halk az összes felvétel, nem hallanám a metrón. Aztán az utcán is sokat számít, ha hallom, hogy mi történik körülöttem.
Valamint 20 perc alatt ott vagyok, arra a kis időre azért simán kibírom zene nélkül :D gondolkozom inkább.
Legtöbbször hallgatok,mert 40perc a busz plussz 10perc séta,a buszon jobb ha nem hallom mit beszélnek/visitanak a gyerekek,orditoznak a nemfehérek...
ha meg kocsival megyünk akkor is kapcsolunk zenét (bár igy télen bepárásodik a dvd lejátszó,ezért elmarad sokszor)
NEM
Mert szeretem hallani, mi történik körülöttem, meg ha látják, hogy a fülembe van a fülhallgató, simán utánam jöhetnének, hogy kiraboljanak. Ha nem látják a fülhallgatót, telefont a kezembe, nem fognak oda jönni kirabolni, vagy kisebb rá az esély!
Hozzám még sosem jöttek oda kirabolni, pedig mindennap hallgatok zenét és ráadásul miskolci vagyok ( ez sokak számára egyenlő a gettóval, ezért írtam le).
AMúgy természetesen, este, vagy ha kihalt útszakaszon megyek,a kkor nem hallgatom a zenét.
nem, mert közel lakok a sulihoz és mire sikerülne előkotorásznom plusz be is kapcsolnom az MP4et, már az út felénél járnék. egyébként is sietnem kell (sokszor késésben vagyok), figyelnem kell a csúszós útra, plusz ezernyi apró dologra, a zene meg csak elvenné a figyelmem.
haza felé értelemszerűen már nem kell sietnem, de akkor meg általában barátaimmal futok össze és út közben inkább rájuk figyelek mintsem a zenére.
Nem.
Azért nem, mert metróval utazok, és nem hallok lósz*rt se a zenéből.
(Ha maximumra felhangosítom akkor hallom, de megfájdul tőle a fejem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!