Hogy bírjátok ilyen melegben a munkába járást?
Figyelt kérdés
Én már rosszul vagyok a gondolattól, hogy 36 fokban még utazgatnom kell és dolgozni...2011. júl. 10. 20:09
1/13 anonim válasza:
Biztos, hogy nem nagy élvezet, de nyáron meleg van, télen hideg - dolgozni meg kell. Nem csinálok belöle problémát magamnak, ez van, ezt kell szeretni, változtatni meg úgysem lehet rajta.
2/13 anonim válasza:
én a hideget nehezebben birom.A melegtöl még tudok védekezni,le tudom hűteni magam hideg vizzel,fagyival ilyesmivel,de télen a fagyban még a nem tudom milyen melegitő ruha sem segit.Igyekszem élvezni.
3/13 A kérdező kommentje:
Pont, hogy a hideget könnyebb elviselni, mert fel tudsz venni akár 20 réteg ruhát.
40 fokban meztelenül is szakad rólam a víz...
2011. júl. 10. 20:16
5/13 anonim válasza:
Na, én bicajon utazom, aztán még 8 óra a klíma nélküli munkahelyemen.. még az ajtót sem csokhatjuk be, szóval az össz meleg bejön.
6/13 anonim válasza:
Én úgy is nagyon nehezen bírom, hogy itthon vagyok. Bele se merek gondolni hogy mi lenne ha suliba kellene járnunk ilyenkor is:S
16/L
7/13 anonim válasza:
Nehezen bírom, főleg, hogy szakács vagyok...
Én is a hideget részesítem előnyben, felöltözni fel tudok, de le.... meztelenül is rossz.
21/L
8/13 anonim válasza:
Lehet, hogy annak, akinek van légkondi a munkahelyén, az jobban bírja, mint az, aki otthon fekszik egész nap a 35 fokban.
9/13 anonim válasza:
20:17 Azért nem mindenkinek van klíma a kocsiban! Meg busszal is sokan járnak dolgozni....
10/13 anonim válasza:
Hát... én olyan 11 körül ledobom a bundát, meg a sínadrágot, és mindjárt elviselhetőbb...:)))
Amúgy biciklivel járok, kb. 1 óra az út - a hátizsák rendesen odaragad a hátamra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!