T. I hogy bírjátok, ha nincs kapcsolatotok?
> T. I hogy bírjátok, ha nincs kapcsolatotok?
Még soha nem volt.
> Tehát hogy viselitek a magányt?
Sz*rul.
Én nem vagyok magányos attól, hogy nem vagyok kapcsolatban! Ha hiszitek, ha nem én olyan ember vagyok, aki imád másokon segíteni és cserébe csak azt kéri, hogy adják önmagukat! Ebből kifolyólag nekem rengeteg barátom van. Ezeknek nagy része, lehet csak fele barátság, de én teljesen elvagyok vele. Mindent elmondanak nekem kompromisszumok nélkül, mert tudják, hogy sosem szólok bele a dolgaikba. Olyan vagyok, mint egy lelki szemetesláda számokra és ez engem boldoggá tesz.
Már több, mint másfél éve nincs senkim, de egyáltalán nem hiányzik. Sosem unatkozom és sosem éreztem magam magányosnak. Mindig járok kelek a világban találkozom új emberekkel, akikkel aztán megismerkedem és elvagyok velük. Az időm nagy részét az teszi ki, hogy eljárok sportolni, tanulok otthon, néha bejárok az egyetemre is amúgy pedig otthon dolgozgatok egy családi vállalkozásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!