Sokan éltek kettős életet? És mennyire bírjátok?
Az én esetem, és én már nehezen bírom lelkileg:
Élsportoló vagyok, ismernek, és emiatt nem igen lehet magánéletem, az újságokban, a népnek el kell játszanom a nagy csábítót, de srácokat csak itthon fogadhatok, azaz velük nyilván nem ismerkedhetek.
Van valakinek még ennyire kettős élete és kiakasztja vagy csak engem?
wahahah
most csak ezért írtál, vagy hasonló cipőben jársz és válaszolsz?
nem tudom, h. az én helyzetem olyan- e, de:
mindenki ezt látja rajtam: mosolygós, vidám,optimista, magabiztos, céltudatos, okos és erős, akinek nincsenek érzései (nem sír sose), nincsenek gondjai, maximalista, karrierista és egyedülálló(aki valószinűleg soha nem lesz párkapcsolatban )nő
de valójában nagyon gyenge vagyok, egy kudarc az életem tele gonddal és aggodalommal, pesszimista vagyok, és nagyon érzékeny és igazából már 7 hónapja párkapcsolatban élek (csak a szüleim tudnak róla). ha véletlenül mutatok egy picit is a valódi énemből pl. egy pesszimista mondat, akkor már kérdik, h. mi ez a nagy változás?... Tehát úgy is mondhatnám, h. megjátszom magam a barátaim, ismerőseim előtt, mert úgy érzem, ők ezt várják el tőlem és ezt akarják látni.
Néha kiakaszt ez az erős kontraszt, de így mindenkinek jobb
hát nekem erre nagyon sok energiám megy el ...
a sajtóosztály persze gyártja az álhíreket amiket a cikkekben megjelentetnek, sőt leszerveznek nekem álbarátnőket is, na de aztán csak a 4 fal között lehetek önmagam, és ilyet aztán soha senki nem tudhatna meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!