Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Sokan éltek kettős életet? És...

Sokan éltek kettős életet? És mennyire bírjátok?

Figyelt kérdés

Az én esetem, és én már nehezen bírom lelkileg:

Élsportoló vagyok, ismernek, és emiatt nem igen lehet magánéletem, az újságokban, a népnek el kell játszanom a nagy csábítót, de srácokat csak itthon fogadhatok, azaz velük nyilván nem ismerkedhetek.

Van valakinek még ennyire kettős élete és kiakasztja vagy csak engem?

2011. ápr. 10. 14:42
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

hát köszi de mindezt tehetem összesen egy szintén ismert sráccal, akiért a zenei életben rajonganak a lányok, miközben meg hát ja .., és még az amúgy elit helyek VIP részlegeire se mehetünk együtt :(

ezt csak azért mondtam el, hogy látod igen nehéz, bár az meg vígasztal, hogy ő is hasonló helyzetben van és így megértjük egymást, na de ettől nem lesz jobb. az ilyen bezárt élethez meg fiatalok vagyunk még

2011. ápr. 10. 16:53
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem "csak" olyan szinten van kettős életem, hogy a családom teljesen ellenzi a baráti köreimet, és ezért nem szoktam elárulni a békesség kedvéért, ha hozzájuk megyek - és jó messze laknak, más városban. Nem lakom már együtt a szüleimmel, de az ciki, mikor ilyenek mennek, hogy "vasárnap csöngettem, de nem nyitottad ki, hol voltál?"...... Igen, kiakasztó.
2011. ápr. 10. 22:47
 13/14 A kérdező kommentje:

bevallom, keményebb "példákra" számítottam, így csak megerősödik bennem, h valóban eléggé elzártan kell élnem, mert ez kb mindenkinek felfoghatatlan lenne

azért annak örülök, hogy így olimpikon létemre nem lettem lebuz.izva mégis ....

2011. ápr. 11. 07:26
 14/14 anonim ***** válasza:

Én egy egyszerű ember vagyok ezért azt mondom, hogy a sajtót diplomatikusan koptasd le. Ne félj elutasítani a magánéletedre vonatkozó kérdéseket.

Semmit nem kell eljátszanod, aki, pedig szerepet kényszerít rád, az nem neked akar jót.

Kitartás!

2011. ápr. 11. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!