Sokan éltek kettős életet? És mennyire bírjátok?
Az én esetem, és én már nehezen bírom lelkileg:
Élsportoló vagyok, ismernek, és emiatt nem igen lehet magánéletem, az újságokban, a népnek el kell játszanom a nagy csábítót, de srácokat csak itthon fogadhatok, azaz velük nyilván nem ismerkedhetek.
Van valakinek még ennyire kettős élete és kiakasztja vagy csak engem?
hát köszi de mindezt tehetem összesen egy szintén ismert sráccal, akiért a zenei életben rajonganak a lányok, miközben meg hát ja .., és még az amúgy elit helyek VIP részlegeire se mehetünk együtt :(
ezt csak azért mondtam el, hogy látod igen nehéz, bár az meg vígasztal, hogy ő is hasonló helyzetben van és így megértjük egymást, na de ettől nem lesz jobb. az ilyen bezárt élethez meg fiatalok vagyunk még
bevallom, keményebb "példákra" számítottam, így csak megerősödik bennem, h valóban eléggé elzártan kell élnem, mert ez kb mindenkinek felfoghatatlan lenne
azért annak örülök, hogy így olimpikon létemre nem lettem lebuz.izva mégis ....
Én egy egyszerű ember vagyok ezért azt mondom, hogy a sajtót diplomatikusan koptasd le. Ne félj elutasítani a magánéletedre vonatkozó kérdéseket.
Semmit nem kell eljátszanod, aki, pedig szerepet kényszerít rád, az nem neked akar jót.
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!