Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tennétek az ilyen szomszéd...

Mit tennétek az ilyen szomszédokkal?

Figyelt kérdés
Szomszédaink állandóan leskelődnek át hozzánk,télen még kibírható,de nyáron már idegeimre megy,hogy nem tudok nyugodtan kiülni az udvarra,mert bámulnak a képembe.Néha ablakon kersztül bámulnak át....és ugyanerre tanítják a 9 éves unokájukat,ő feláll az autó tetejére,és onnan leslkedik át.
2011. jan. 3. 10:12
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Azért dühítő ez, mert a sövényre jó sokat kell majd költenetek, és persze idő, amíg megnő(tujánál 35cm/év). Egy tő úgy 700 Ft 60 centisen, és elég sűrűn kell ültetni. Egy 15 méteres sáv úgy 30-40.000 Ft.
2011. jan. 3. 12:21
 22/27 anonim ***** válasza:

én csak azt nem értem miért ugy csinálják hogy észrevegyétek? én titokban szoktam

De ez mégis mire jó neked?Ezt magyarázd már el légyszives!:)Az ilyen embereket soha nem értettem...

Unatkoztok vagy mi?

2011. jan. 3. 12:43
 23/27 anonim ***** válasza:

12:11

Gratulálok, szánalom vagy a köbön. Nyilván az ilyen szerencsétlenek miatt van a Való Világ főműsoridőben... Köszi szépen :S

-.-

2011. jan. 3. 12:44
 24/27 anonim ***** válasza:
Szia! Ugyanilyen szomszéddal vagyunk megáldva (vagyis csak voltunk, azóta az örök vadászmezőkre költözött), mi ültettünk leylandi ciprust, ami egy hihetetlen gyors növésű sövény! Itt egy link róla: [link] Nekünk azt hiszem 2-3 év alatt nőtt 2 m-t!
2011. jan. 3. 13:54
 25/27 anonim válasza:
Figyi, és nem csináltok semmit, ami érdekes lenne számukra? Vagy mondjuk túl jól nézel ki, vagy ilyesmi... :)
2011. jan. 3. 13:59
 26/27 A kérdező kommentje:
nem csinálunk semmi érdekeset,beszélgetünk a kerti padon,jól sem nézek ki,bár a nő nem hiszem hogy nőket fog lesni...
2011. jan. 3. 14:13
 27/27 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg hogy mit néznek.

Nem kell szívbajosnak lenni, ha megsértődnek akkor így jártak, de az is lehet hogy kicsit magukba szállnak.

2011. jan. 3. 16:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!