Mit csináljak a hangos szomszédokkal? A szép szó nem használ.
Szia!
A lakógyűlés jó ötlet, ha másokat is zavar, többen hátha könnyebben találtok megoldást.
Innen meríthetsz ötletet, és megfelelő kivitelezés esetén garantált a siker:
Köszi a tippeket, a lakógyűlés jó ötlet. A rendőrséget hiába hívom rá, 10 után nem zajong már, csak ritkán..
A lakógyűlés jó ötlet, már mások is panaszkodtak rájuk:)
Háborúzni nem szeretnék, főleg mert ez panel, itt nincs olyan, hogy valahova "irányítom" a zenét. Nem is tartom értelmesnek egyébként, nem akarok az ő szintjükre süllyedni.
A szám címét nem tudom sajnos, annyit értek belőle, hogy fejhangon visítja, hogy "whyyyy don't you why don't you ....." a ... helyén még van szöveg:) Máskor meg a boldogság, gyere haza c. örök klasszikust hallgatta, amikor az a reklám futott, a végén már féltem tv-t nézni mert rámjött a görcs, mikor az a reklám ment :D
Én az azonnali megoldások híve vagyok. amikor a szomszédom dajdajozott szerényen átkopogtam éjjel kettőkor. Részeg üvöltözés volt a válasz. Ezután behoztam az ütvefúrót.
A falra egy falapot helyeztem, hogy ne érje kár,majd nekinyomtam az ütvefúrót és bekapcsoltam. Tíz perc múlva kikapcsoltam. Azóta nincs dajdaj. Zajból ért az ember, ha nem állat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!