Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tennétek az ilyen szomszéd...

Mit tennétek az ilyen szomszédokkal?

Figyelt kérdés
Szomszédaink állandóan leskelődnek át hozzánk,télen még kibírható,de nyáron már idegeimre megy,hogy nem tudok nyugodtan kiülni az udvarra,mert bámulnak a képembe.Néha ablakon kersztül bámulnak át....és ugyanerre tanítják a 9 éves unokájukat,ő feláll az autó tetejére,és onnan leslkedik át.
2011. jan. 3. 10:12
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
92%
Valószínü hogy szegények unatkoznak,hiszen már nem kell nekik munkába készülődni gyereket nevelni,nincs amivel lekössék magukat a négy fal között.Az én szomszédasszonyom nyolcvankét éves..Képzelheted milyen...Több mint húsz éve hozzá van szokva ahhoz,hogy nem kell sietnie sehová,és valahogy úgy jön le nála hogy a másiknak sem kell.Ezért a létező összes emberrel úgy beszél ,minha egész nap ráérnének,főleg azokkal akik kiteszik a lábukat a lakásból és sietnének a munkahelyre...
2011. jan. 3. 10:45
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt egy évem az egyetemen,míg a főbérlővel együtt laktam. Csak egy szobát béreltem, nagyon sz@r olyan helyen lakni, de anyagi okokból volt szükség ilyen spórolásra. Na az, ha a konyhában telefonáltam (ott volt vezetékes), akkor hirtelen mosogatnia kellett, és képes volt egy poharat suvickolni egy órán át, vagy a tök száraz pultot törölgetni, vagy a csepegtetőt igazgatni tíz percekig, csak hogy hallja, mit beszélek anyámmal. Mert annyira fontos dolgokat beszéltünk... ráadásul ugye anyámat nem hallotta, így vajmi keveset értett a beszélgetésből, de ez volt az öröme. Undorodtam tőle. Ez volt a szórakozása, egy 19 éves lány beszélgetését kihallgatni az anyjával.

Egyzserűen vannak olyan emberek, akiknek ez a szórakozás, más emberek után kémkedni. mondanom sem kell, a főbérlőm se tudta sokáig türtőztetni magát és elkezddett kutakodni a szobámban. Ahogy kiderült, azonnal eljöttem, mert ez már sok volt. De hihetetlenül szánalmas, hogy az legyen valaki öröme, hogy egy másik ember számára érthetetlen és jelentéktelen dogai közt kutasson, és azt skubizza, mit csinál.

Amúgy a szomszédaink ellen mi is tujákkal védekezünk, nagyon beválik. Ültessetek egy-két stratégiai pontra erdőt. vagy egyszer, mikor bámulnak, szólj be, hogy : na, jó a műsor?

Én egyszer ezt is megetttem, és bevált, rákvörösen húzta el a csíkot. Szegény ezt hitte, tényleg olyan hülye vagyok, hogy elhiszem, hogy az udvart takarítja egy délelőttön keresztül. Dehát mindenki magából indul ki...

2011. jan. 3. 10:47
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is ilyen volt az egyik szomszédunk amikor kint voltunk mindig az ablakban lógott és fülelt. Egy kétszer elég hangosan beszélgettünk róla, hogy milyen nevetséges amikor valaki ennyire feltünően kukkol és utána nem csinálta. Amúgy szerintem is ültessetek sövényt:)
2011. jan. 3. 10:49
 14/27 anonim ***** válasza:
94%

Vidéken élsz?

Ott ez gyakori...

Sajna.

:))

2011. jan. 3. 11:01
 15/27 anonim ***** válasza:
96%
Csak unatkoznak ennyi... Az emberek egy része (meglepődnél ha tudnád, hogy nem is olyan kicsi része) valamilyen perverz okból szereti nézni mit csinál a másik. Ezért is van létjogosultsága a valóvilág, big bráner és társai műsoroknak... Egyébként a sövényes megoldás jó! ettől függetlenül meg is kérdezheted, egy adandó alkalommal, hogy miért néz? A saját tapasztalatomból... örülj, hogy csak néznek az én szomszédom, szinte leste, hogy mikor megyek ki az udvarra, hogy elmondhassa, hogy mit változtassak meg, szóval nekem bele is akart szólni az életembe, egészen addig amíg útba nem igazítottam... Azóta már öröm is vele beszélni! Előtte én beton kerítést akartam csinálni 3 méterest, hogy még csak ne is halljam. Ma már nem, megbékültünk! A problémák megoldásának egyik alapköve a kétoldalú kommunikáció. Lehet, hogy nem tudja, hogy téged ez zavar! Nem egyformák az emberek...
2011. jan. 3. 11:04
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Velem még szerencsére nem volt ilyen!De hogy ez mi a büdös francért jó?Ok hogy valaki nyugdíjas,de ezt én akkor sem tudom felfogni hogy mire jó ez?Biztos idegesittő lehet,de én tuti átmennék vagy átkiabálnék és megkérdezném hogy mi a f.aszt kukkolnak az idioták!Amúgy biztos sz.ar lehet.
2011. jan. 3. 11:05
 17/27 anonim ***** válasza:
96%
Én kétfélét, vérmérséklet kérdése. Vagy tojnék rájuk nagyívben, élném az életemet és nem foglalkoznék velük. Vagy: amikor odaállnak bámulni és is odaállnék a másik oldalra és "visszabámulnék". Lehet, hogy hamar ráunnának.
2011. jan. 3. 11:08
 18/27 anonim ***** válasza:
88%

"Ezért is van létjogosultsága a valóvilág, big bráner és társai műsoroknak... "

Hogy a médiát miért kell idekeverni...

Én ezt inkább úgy fogalmaztam volna meg, hogy az ilyen megveszekedett kukkolók inkább ezen műsorokat nézzék és elégítsék ki kiváncsiságukat, mint lessék állandó jelleggel az embereket.

2011. jan. 3. 11:09
 19/27 A kérdező kommentje:

nyárra szeretnénk egy kerti medncét,tehát az a bizonyos sővény jól foh jönni,mert nem szeretném,ha a medencében is kukkolnának.

tavaly nevelőapám szülinapját egy kertipartyval ünnepeltük,a szomszédok kinn ültek direkt is,abalkon keresztül bámultak,unokájuk meg a BETONKEVERŐ! tetejéről lesett át hozzámk...égés volt

2011. jan. 3. 12:06
 20/27 anonim válasza:
49%
én is szeretek más embereket nézni mondjuk ahova átlátok panelban lakok és pohárral hallgatozni a falnál meg még régen lehetett rendelni a csók és könnyböl ilyen hangfelhangositó kütyüt de az nem annyira jó. én csak azt nem értem miért ugy csinálják hogy észrevegyétek? én titokban szoktam
2011. jan. 3. 12:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!