Mit tennétek az ilyen szomszédokkal?
Nekem volt egy évem az egyetemen,míg a főbérlővel együtt laktam. Csak egy szobát béreltem, nagyon sz@r olyan helyen lakni, de anyagi okokból volt szükség ilyen spórolásra. Na az, ha a konyhában telefonáltam (ott volt vezetékes), akkor hirtelen mosogatnia kellett, és képes volt egy poharat suvickolni egy órán át, vagy a tök száraz pultot törölgetni, vagy a csepegtetőt igazgatni tíz percekig, csak hogy hallja, mit beszélek anyámmal. Mert annyira fontos dolgokat beszéltünk... ráadásul ugye anyámat nem hallotta, így vajmi keveset értett a beszélgetésből, de ez volt az öröme. Undorodtam tőle. Ez volt a szórakozása, egy 19 éves lány beszélgetését kihallgatni az anyjával.
Egyzserűen vannak olyan emberek, akiknek ez a szórakozás, más emberek után kémkedni. mondanom sem kell, a főbérlőm se tudta sokáig türtőztetni magát és elkezddett kutakodni a szobámban. Ahogy kiderült, azonnal eljöttem, mert ez már sok volt. De hihetetlenül szánalmas, hogy az legyen valaki öröme, hogy egy másik ember számára érthetetlen és jelentéktelen dogai közt kutasson, és azt skubizza, mit csinál.
Amúgy a szomszédaink ellen mi is tujákkal védekezünk, nagyon beválik. Ültessetek egy-két stratégiai pontra erdőt. vagy egyszer, mikor bámulnak, szólj be, hogy : na, jó a műsor?
Én egyszer ezt is megetttem, és bevált, rákvörösen húzta el a csíkot. Szegény ezt hitte, tényleg olyan hülye vagyok, hogy elhiszem, hogy az udvart takarítja egy délelőttön keresztül. Dehát mindenki magából indul ki...
Vidéken élsz?
Ott ez gyakori...
Sajna.
:))
"Ezért is van létjogosultsága a valóvilág, big bráner és társai műsoroknak... "
Hogy a médiát miért kell idekeverni...
Én ezt inkább úgy fogalmaztam volna meg, hogy az ilyen megveszekedett kukkolók inkább ezen műsorokat nézzék és elégítsék ki kiváncsiságukat, mint lessék állandó jelleggel az embereket.
nyárra szeretnénk egy kerti medncét,tehát az a bizonyos sővény jól foh jönni,mert nem szeretném,ha a medencében is kukkolnának.
tavaly nevelőapám szülinapját egy kertipartyval ünnepeltük,a szomszédok kinn ültek direkt is,abalkon keresztül bámultak,unokájuk meg a BETONKEVERŐ! tetejéről lesett át hozzámk...égés volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!