Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek kamuzik a pasas,...

Szerintetek kamuzik a pasas, vagy tényleg ekkora sznob lenne?

Figyelt kérdés
"Miután nincs televízióm, fogalmam sincs, ki az a Tolvai Renáta"-ezt mondta egy magyar színész nemrég,aki a Vígszínházban játszik,ezért furcsa nekem,hogy még nem hallot a Tolvai lányról,mert Vígből két ember is tagja volt a Megasztár zsűrijének.
2010. dec. 31. 12:43
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

mondoshawan válasza:

Látom, dolgozik a lepontozó brigád, mintha az élete függne tőle. Akkor vajon ezeken az oldalakon, miért van "j"-vel írva a neve? [link]

Na figyelj...

Ez már több, mint idegesítő. Kérlek, hogyha már nem hiszel senkinek, akkor nézd már meg, hogy melyik névre dob ki több találatot a google. TOLVAI RENÁTA:Nagyjából 262 000 találat (0,15 másodperc)

TOLVAJ RENÁTA:Nagyjából 66 500 találat (0,05 másodperc)

Nem muszáj elhinni, hogy a megasztárban is Tolvai-nak írták: http://www.youtube.com/watch?v=yFvw-pqLBpw

Nyugodtan hidd azt, hogy Tolvaj, én lesz@arom, csak ne kezd olyan dologról oltani másokat, amit nem is tudsz.

pff..

2011. jan. 1. 11:42
 22/23 anonim ***** válasza:

11:42-es

Látom megébredtél és majdnem infarktust kapsz. Ha olyan erős lenne a szövegértésed is mint az indulatod, akkor értenéd, hogy legelőször beírtam a nevet "j"-vel, mert így emlékeztem rá. Kijött egy csomó találat, tehát nem az ujjamból szoptam. Az pedig, hogy emiatt rögtön megindult a gyerekes lepontozó henger (ami egyébként tipikus és szánalmas) az a pontozók érettségét minősíti, de nem érdekel. Ezzel a pitiáner kérdéssel a továbbiakban nem kívánok foglalkozni, mert színvonal alattinak tartom.

2011. jan. 1. 12:03
 23/23 anonim ***** válasza:

mondoshawan válasza:

11:42-es

Látom megébredtél és majdnem infarktust kapsz. Ha olyan erős lenne a szövegértésed is mint az indulatod, akkor értenéd, hogy legelőször beírtam a nevet "j"-vel, mert így emlékeztem rá. Kijött egy csomó találat, tehát nem az ujjamból szoptam. Az pedig, hogy emiatt rögtön megindult a gyerekes lepontozó henger (ami egyébként tipikus és szánalmas) az a pontozók érettségét minősíti, de nem érdekel. Ezzel a pitiáner kérdéssel a továbbiakban nem kívánok foglalkozni, mert színvonal alattinak tartom.

Én nem pontoztalak le, dehát ezt sehogy nem tudom bizonyítani, úgyhogy mindegy. Egyébként be ne merd vallani, hogy nekem van igazam .:P

2011. jan. 1. 12:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!