Szerintetek kamuzik a pasas, vagy tényleg ekkora sznob lenne?
Figyelt kérdés
"Miután nincs televízióm, fogalmam sincs, ki az a Tolvai Renáta"-ezt mondta egy magyar színész nemrég,aki a Vígszínházban játszik,ezért furcsa nekem,hogy még nem hallot a Tolvai lányról,mert Vígből két ember is tagja volt a Megasztár zsűrijének.2010. dec. 31. 12:43
11/23 anonim válasza:
van itthon tv, és néha még nézzük is, de pont ezeket a "tehetség"kutatókat nem, így én is csak kb. azért tudom nagyjából mihez kötni ezt a nevet, mert az indexen voltak a nevét tartalmazó hírcímkék.
12/23 anonim válasza:
én sem nézek tv-t.
ez nem sznobizmus, csak nem érdekel. ezer más hasznos dolog van, amivel el tudom tölteni az időmet.
13/23 anonim válasza:
mondoshawan válasza:
A sok okoskodónak pl.: [link]
Kicsit se vagy ám idegesítő... A megasztártól kezdve az összes internetes oldalon át TOLVAI-nak van írva
15/23 anonim válasza:
Én egyszer láttam, valami fiatal nemtudomki. Teljesen értelmetlennek tartom, hogy minden évben 3-4 év angját választanak, kiadnak egy lemezt, amit csomóan megvesznek, aztán falunapokra járnak meg búcsúkba, és kb. 3 év után ha valami balesetet okoznak, vagy válnak, és semmi hír nincs már aamit leadhatnának, akkor bedobják őket.
16/23 anonim válasza:
Ha fingja sincs ki az a Tolvai Renáta, akkor honnan tudja hogy a TV-be látható?
17/23 A kérdező kommentje:
utolsónak?épenn ezért van kamu szaga az egésznek,csak játssza a sznobot sztem a pasi
2010. dec. 31. 16:40
18/23 anonim válasza:
Az internet korában nehéz megérteni, miért néz valaki tévét. Az interneten azt nézem, amit akarok. A tévén csak azt nézhetem, amit éppen műsorra tűznek.
19/23 anonim válasza:
ma 14:19
Valami internetes hírportálon is olvashatta a nevét. Még én is hallottam Tolvairól, pedig nem igazán tudom, mit csinál.
20/23 anonim válasza:
Látom, dolgozik a lepontozó brigád, mintha az élete függne tőle. Akkor vajon ezeken az oldalakon, miért van "j"-vel írva a neve? [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!