Szerintetek kamuzik a pasas, vagy tényleg ekkora sznob lenne?
Most ez miért baj? Én sem tudom ki az, a tv-ben csak a híradót nézem.
Akkor most én is sznob vagyok?
Én se tudom, nekem sincs TV-m és nem is érdekel, hogy mi megy a hülyítő ládában. Ami érdekel, annak neten utána nézek, de a televízióból rengeteg szenny ömlik, ami engem nem érdekel.
Lehet lepontozni.
21/L
Miért kamuzna, vagy miért lenne sznob, amiért nem néz tévét és nem érdeklik a tömegeknek gyártott műsorok és emberek?
Nekem számtalan ismerősöm van, akik egyszerűen időpazarlásnak tartják a tévénézést, a netezést. Ők élik az életüket, társaságba járnak és ott beszélgetnek, tévé helyett meg könyveket olvasnak. Szerintem ebben nincs semmi sznobság. Nem az a sznob, aki nem követi a tömeget.
mondoshawan válasza:
Először is, nem Tolvai, hanem Tolvaj. Másodszor, az nem jelent semmit, hogy a "Vigből" két zsűritag is volt, mert gondolom, hogy a színházban nem a Megasztárról diskurálnak a kollégákkal.
Harmadszor Tolvai-nak írja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!