Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért szeretik a populáris...

Miért szeretik a populáris előadók számait ennyire? Hogy vonz ekkora tömegeket?

Figyelt kérdés
Olyan dallamok vannak benne, amik mindenkinek tetszenek? Esetleg a látvány?
2011. jún. 23. 10:22
 1/5 anonim ***** válasza:

A marketing, sok reklám, TV-s és rádiós szereplés.

De az is benne van, hogy ezek egyszerű dallamok, nem olyan mint egy zongoradarab, ami nehezebben emészthető. Ezeket 1 hallgatás után mindenki felismeri ha újból hallja. Annyira nem ördöngősség, befutni azon múlik, hogy mennyire lesz ismert az előadó.

2011. jún. 23. 10:27
 2/5 anonim ***** válasza:
én sem értem. a viva comet is egy szelektív hulaldékgyűjtő, külföldieket majmoló, homokos, és egyéb tehetségtelen emberkékkel.
2011. jún. 23. 10:52
 3/5 anonim ***** válasza:
háát ez jut el nagy tömegekhez - egymásnak passzolgatják tovább - ez lesz a divat - így még többen rákattannak. és a spirál elindul.. :D Ebbe érdemes pénzt nyomni. És igaz, könnyen megjegyezhető, fülbemászó, szórakoztató, nem kell hozzá nagy szint.
2011. jún. 23. 11:00
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

A populizmus önmagában azt jelenti, hogy népszerű, a népszerűséget, divatot követő. Vagyis már eleve az nevezhető populistának, aki azt teszi, amit a nép szeretne. Mondjuk egy populista politikus nem azzal foglalkozik, hogy mi lenne a jó, hanem azzal, hogy az emberek mit várnak el tőle, hogy mit csináljon. A populista zenész pedig olyan zenét játszik, amit a legtöbben hallatni akarnak, a legtöbben szeretnek.

Ebből fakadóan elég meglepő lenne, ha nem szeretnék tömegek a zenéjüket.

A populizmus lényege a tömegek ízlésének kiszolgálása. Vagyis nem azért szeretik, mert jó, hanem azért olyan, amilyen, hogy minél többen szeressék.

2011. jún. 23. 11:11
 5/5 anonim ***** válasza:

(Előző vagyok)

Önmagában nem tudom mire gondolsz, de a kérdésed, a fentebb leírtak alapján, kissé értelmetlen.

2011. jún. 23. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!