A roma lányok miért olyan kötekedősek meg verekedősek?
szerinem nem marhaság.
más ilyen korú intézetis gyerekkel nincsenek bajok.
alkalmazkodik, normálisan viselkedik.
"más ilyen korú intézetis gyerekkel nincsenek bajok.
alkalmazkodik, normálisan viselkedik."
Fogalmad sincs arról hogy hogy viselkednek az intézetes gyerekek.
Az én anyám dolgozott egy ideig intézetben(elég is volt neki).Ő is látta hogy a kis cigánygyerekek lassabban fejlődnek,agresszívabbak,nehezebben kezelhetőbbek mint a velük egykorú társaik.
Itt genetikáról van szó.
Nem tudom, jutott már eszedbe olyan, hogy a cigánygyereket az intézetben sem szeretik?... nem mintha gyanúsítgatni akarnék, de a magyar intézetben magyar ember dolgozik, és a magyar ember Nem Annyira szeret cigánygyereket nevelni, még akkorse ha 1-2 éves, és az intézet alapjában véve sem a családias hangulatról és a szeretetről szól. De kérdezd az intézetiseket.
Akárhogy nézzük, mindig becsúszik valami az ilyen "kijött rajta a vér" történetekbe. Másrészt nagyon sok "magyar embert" láttam már, aki cigányok közt/mellett él és abszolút csak a bőrszínében különbözik tőlük. Rajtuk vajon mi jött ki.
Szerintem nektek egyszerűen rosszul esik, hogy az emberben nem lakik mélyről feltörő jóság, ami minden helyzetben megkülönbözteti az állattól, hanem rossz környezetben igenis "cigány" vagy "állat" lesz a fehérből meg a feketéből is. Nem esik jól, hogy belőled is lehetett volna "cigány", vagy jegesmedve, vagy akármi.
"Az én anyám dolgozott egy ideig intézetben(elég is volt neki).Ő is látta hogy a kis cigánygyerekek lassabban fejlődnek,agresszívabbak,nehezebben kezelhetőbbek mint a velük egykorú társaik."
És azok a cigánygyerekek mind egy szálig a szülőszobáról kerültek oda, vagy mi? Mert ha nem, akkor megint miről pofázunk, ha otthon csupaszon éltek, meg a földről ettek, meg alultáplálták őket, stb.
Akik cigányok között nő fel (amiről nem tehet egy gyerek), annak muszáj "alkalmazkodnia" az ottani értékrendhez. Ha egy cigány fiatal a cigánytelepen nem haverkodik össze a többiekkel, vagy nem tanulja meg magát megvédeni, annak annyi. Nálunk a faluban van 1-2 magyar család, akik a cigánysoron laknak, ők is "keményebbek", hiszen ha ezt nem tanulták volna meg, összeverték volna őket a cigányok.
Amúgy valóban benne van a vérükben is az agresszivitás.
Néha viszont szerintem ők csinálják jól. Mondok egy példát.
Én egyszer kértem a fogászaton időpontot októberben. Kaptam februárra ! Kivártam a 4 hónapot, majd aznap közlik velem, hogy a doktornőnek hamarabb el kellett mennie, így ad másik időpontot. Adott időpontot áprilisra. Ekkora pofátlanságot.
Én hülye mit csináltam? Szó nélkül elfogadtam és hazajöttem, mivelhogy én "kultúrált magyar ember" vagyok.
Egy cigány mit csinált volna? Lekiabálta és megszégyenítette volna ott a többi beteg előtt. És tudjátok mit? Ő tette volna jól. Az hogy valaki megvédi magát ha igaza van, azt sztem jól teszi. Mi magyarok ezt nem mindig tesszük az illem meg a kultúra miatt.
Természetesen az már helyzet, mikor egy cigánynak nincs igaza, és olyankor is veszekszik meg stb. Tehát kétoldalú az én véleményem erről a kérdésről...
"Nem tudom, jutott már eszedbe olyan, hogy a cigánygyereket az intézetben sem szeretik?..."
Tipikus liberális hozzáállás...Minden rossznak a magyar ember a forrása.Hát persze:)
"Akárhogy nézzük, mindig becsúszik valami az ilyen "kijött rajta a vér" történetekbe"
Meséld már el nekem hogy ha nem a vérről van szó akkor hogyhogy például egy Győrben élő cigány ugyanúgy viselkedik,ugyanaz a beszédstílusa,a hanglejtései,a mozgása,szinte az egész személyisége mint mondjuk egy Kecskemét közeli faluban lakó cigányé.
Ez szimpla genetika.Ahogy tudományosa bizonyított hogy lehet örökölni például az alkoholizmusra és a depresszióra való hajlamot ugyanúgy lehet örökölni az alacsony IQ-t,az agresszív és közönséges viselkedésre és a lopásra,bűnözésre való hajlamot is.
"Másrészt nagyon sok "magyar embert" láttam már, aki cigányok közt/mellett él és abszolút csak a bőrszínében különbözik tőlük. Rajtuk vajon mi jött ki."
Senki sem állította hogy a magyarok közt nincsenek hulladékok,lumpenprolik,de ez elhanyagolható réteg,ami előbb utóbb egybeolvad a cigányokkal.
"Hasonló a hasonlónak örül"
"Szerintem nektek egyszerűen rosszul esik, hogy az emberben nem lakik mélyről feltörő jóság"
Persze,mélyről fakadó jóság kell ahhoz hogy valakik csoportosan ne verjenek agyon egy ártatlan embert 200Ft-ért,ne viselkedjenek közönségesen,ne hallgassák hangossan a telefonjukat és énekeljenek ordítozva a buszon mikor a busz televan fáradt utassal,hogy ne játszanak "mónikashowt"-t naponta az orvosi rendelőben és a polgármesteri hivatalban....
"Nem esik jól, hogy belőled is lehetett volna "cigány", vagy jegesmedve, vagy akármi."
Belőlem nem lehetett volna jó cigány mert én képtelen lennék agyonverni egy apát a saját gyerekei szeme láttára.
A válasz megírásának időpontja: 12-15 11:23
"Sokkal életrevalóbbak, mint a magyar, őket nehezebb elnyomni"
Ha neked az életrevalóság azt jelenti hogy egy rakás tahó,buta,közönséges ember(?) bunkózik egymással és csinálják a mónikashow-t meg az ingyencirkuszt akkor elég furcsa képed lehet az életrevalóságtól.
Számomra az ideális kép az életrevalóságról sokkal inkább az,amit még egy fiatalkori nyaralásomkor láttam Németországban Erfurt-ban.Ahol egymással barátságos,intelligens,viselkedni tudó és jókedélyű emberek élnek egymással harmóniában.Na,számomra ez jelenti az életrevalóságot.
"Meséld már el nekem hogy ha nem a vérről van szó akkor hogyhogy például egy Győrben élő cigány ugyanúgy viselkedik,ugyanaz a beszédstílusa,a hanglejtései,a mozgása,szinte az egész személyisége mint mondjuk egy Kecskemét közeli faluban lakó cigányé."
Figyelj, ha szerinted genetika kérdése a HANGLEJTÉS, akkor ne vitatkozzunk, mert ez nem vita, hanem vicc.
Örülök hogy tipikus liberális vagyok, ezt eddig nem tudtam, nekem elég, hogy ha cigány jön szembe azt várom h lehet-e ütni, vagy elmegy mellettem (bár miskolciként nekem is meglepő, megjelentek azok a Változatok, akiken látni, hogy nem kötnek bele senkibe), te meg képzeld azt, hogy a GÉNJEID miatt vagy más, elvégre sok kihatása úgysincs az életedre, kivéve hogy lebecsülöd a nevelés értékét, de legalább mindketten elmehetünk ebből az idióta kérdésből. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!