Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A roma lányok miért olyan...

A roma lányok miért olyan kötekedősek meg verekedősek?

Figyelt kérdés
Velem és több barátnőmmel is kötözködtek már ok nélkül. volt hogy meg is vert egy lány csak úgy. :S Kinek volt már hasonló tapasztalata?

2010. dec. 15. 09:00
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
59%
Egyébként azt hozzá kell tennem hogy felénk a cigány lányok (mondjuk általában 25 év alatt) aránylag civilizáltak, és elég ápoltak is, és úgy veszem észre hogy talán lopásra sem annyira hajlamosak már, mint az idősebb asszonyok.
2010. dec. 15. 22:58
 22/50 anonim ***** válasza:
94%

"Egyébként azt hozzá kell tennem hogy felénk a cigány lányok (mondjuk általában 25 év alatt) aránylag civilizáltak, és elég ápoltak is, és úgy veszem észre hogy talán lopásra sem annyira hajlamosak már, mint az idősebb asszonyok."

Nem tudom hol laksz, de én még ehhez hasonlót sem láttam. Csak azt tapasztaltam, hogy a tizenévesek rettentően hangosak, degeneráltak, ocsmányak és verekedősek (na jó, ez mind igaz a többi korosztályra és a másik nemre is). Míg a felnőttek talán tudnak normálisan ülni/állni a buszon, addig ezek rángatják az ajtót, csüngnek mint a majmok és ordibálnak.

Borsod.

2010. dec. 19. 10:50
 23/50 anonim ***** válasza:
40%

" "Sokkal életrevalóbbak, mint a magyar, őket nehezebb elnyomni.Képzeljétek el, ha hagynák magukat, akkor a magyar kerekedne felül rajtuk, én már csak tudom.

A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 11:23"

Azt mondod életrevalóbban Én pedig azt, hogy mert nincsenek erkölcsi határaik, gátjaik.

Van aki azt mondja(a barom)amikor meglát egy cigót egy Merciben, hogy ügyes azért van neki. Én meg az ilyet beb@xnám egy ilyen ügyes mercis mellé a börtönbe azt tanuld az okosságot tőle k@csög, mert hogy nem dolgozott meg érte az fix. Bodzázott, vagy más okosságból va neki.

Ne essék tévedés ! A honatyákkal is ezt tenném, mert Ők sem különbek a szememben mint egy ilyen mercisbmwaudis-s cigány csak rajtuk öltöny van."

Ettől függetlenül sajnos igaza van az eredeti hozzászólónak, kár volt lepontozni. Én is megfigyeltem már, hogy a butább emberek "életrevalóbbak". Nézd meg a négereket, akik közelebb vannak az afrikai törzsi élethez, magyarán messzebb vannak a civilizációtól, és mégis ők szabják meg Amerika "életérzését", ők csinálják a zenéket stb. Nálunk meg a cigók nem gondolnak bele, hogy mi lesz, ha túl sok gyerekük lesz, amiért a magyarok szarrá aggódják magukat. Igénytelenebbek, az igaz, de mégis ők lesznek ilyen adatok mellett a többség, vagyis a történelem azt fogja igazolni, hogy ők voltak az életrevalóbbak.

2010. dec. 19. 12:45
 24/50 anonim ***** válasza:
42%

Nálunk is egész civilizált a cigányok többsége. Igaz, erre lopás sincs.

És most nem őket védem, de én ezt tapasztaltam.

2010. dec. 19. 13:22
 25/50 Phoney ***** válasza:
29%

Nem tudom mit kell túlfeszülni, ki mit hoz otthonról.

Tegyél be közéjük egy "fehér" csecsemőt, abból ugyanakkora tahó lesz (kivéve ha kívülállónak érzi magát és különbözni akar, de nem ez a jellemzőbb.)

Éppen ezért a civilizált otthonból a cigány is civilizált lesz.

2010. dec. 19. 14:43
 26/50 anonim ***** válasza:
89%

azrét sokat számít a vér.

kijönnek rajtuk a deviáns tulajdonságok.

kb. 10-12 éve lehetett róla hallani, talán egy időben a Czeizeles örökbefogadási botránnyal, de nem feltétlen hozzá kapcsolódóan, hogy amerikaiak fogadtak örökbe a magyar intézetekből cigányokat. 4-5 éves gyerekeket, de fiatalabbakat is. eltelt fél év, egy év, aztán szépen sorban visszaadták szinte az összeset, mert nem bírtak velük. állat módjára viselkedtek, nevelhetetlenek voltak.

gondolom, még nem igazi örökbefogadás volt, csak egy időre odahelyezték őket, hogy szokják a jövendőbeli új családot, mert egy ténylegesen örökbefogadott gyereket nem lehet csak úgy visszaadni.

2010. dec. 19. 15:01
 27/50 anonim ***** válasza:
90%

"A roma lányok miért olyan kötekedősek meg verekedősek?"

Mert a cigók jelentős része(a legtöbbje)igen alacsony intelligeniahányadossal születik,tehát buták.

A buták pedig agresszívak általában,mert nem tudnak érvényesülni az életben és megérteni az őket körülvevő világot.Ezért arra agresszivitással és közönséges viselkedésmóddal válaszolnak,társaságban pedig mégjobban kiütközik náluk ez a tulajdonság.

Ez a válasz a kérdésre.

(Nézd meg például hogy a tanult,egyetemet,fősulit végzett cigányok között hány agresszív bunkót találsz,egyet sem,mert ők azok a kevesek akik magasabb IQ-val születtek)

2010. dec. 19. 15:42
 28/50 anonim ***** válasza:
91%
Gondolom, a közvetlen környezetükben azt látják, hogy "az erősebb kutya b.szik", szval az erősebb meg az agresszívebb ember nyer. És ezt előszeretettel alkalmazzák másokon, főleg azokon, akikről azt hiszik, hogy gyávák, vagy sejtik, hogy nem fognak visszaütni, mert nem úgy nevelték őket, vagy éppen a normák szt nem üthetne vissza (pl. férfi vagy á, a tanár/orvos nem üthet vissza, mert jogaim vannak stb.). Meg mert tényleg azt látják, hogy minden problémát így oldanak meg, nem beszélik meg, a többségük nem vmi művelt, kulturált környezetben nő fel. Ezzel nem azt mondom, hogy minden roma ilyen, de hogy jó részük az, az tény és való.
2010. dec. 19. 16:12
 29/50 Phoney ***** válasza:
47%

a magyar intézetekből cigányokat. 4-5 éves gyerekeket, de fiatalabbakat is. eltelt fél év, egy év, aztán szépen sorban visszaadták szinte az összeset, mert nem bírtak velük. állat módjára viselkedtek, nevelhetetlenek voltak.

Komolyan, szerinted nem marhaság kicsit 4-5 év intézet után azt mondani, hogy azért nem haladtak vele 6-10 hónap alatt, "mert a vér"?.... a rasszizmus mint elmélet már kicsit túlhaladott. Egy újszülött majmot is meg lehet tanítani viselkedni...tudom most az jön, hogy a cigány genetika a majom alatt van:D

2010. dec. 19. 16:25
 30/50 anonim ***** válasza:
42%

Nem csak roma lányok ilyenek... így nevelték őket.

Biztos a szüleik és ilyenek és azt hiszik ez a normális.

2010. dec. 19. 16:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!