A roma lányok miért olyan kötekedősek meg verekedősek?

most nem akarok buta lenni de az összes ilyen roma származású embert aki nemtud sem viselkedni sem dolgozni elkellene vinni egy szigetre ahol csak ők laknának..
a bűnőzés kb 3/4 miattuk van.

a vérükben van, nem lehet mit kezdeni velük, max. elkerülni őket.
nézd meg mennyivel állatiasabbak, nagyhangúbbak a mediterrán, arab, indiai stb. népek, mint pl. az angolok, skandinávok.
így alakult ki, minél délebbre megyünk, annál inkább vadabbak, agresszívebbek az emberek.

"Sokkal életrevalóbbak, mint a magyar, őket nehezebb elnyomni.Képzeljétek el, ha hagynák magukat, akkor a magyar kerekedne felül rajtuk, én már csak tudom.
A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:23"
Azt mondod életrevalóbban Én pedig azt, hogy mert nincsenek erkölcsi határaik, gátjaik.
Van aki azt mondja(a barom)amikor meglát egy cigót egy Merciben, hogy ügyes azért van neki. Én meg az ilyet beb@xnám egy ilyen ügyes mercis mellé a börtönbe azt tanuld az okosságot tőle k@csög, mert hogy nem dolgozott meg érte az fix. Bodzázott, vagy más okosságból va neki.
Ne essék tévedés ! A honatyákkal is ezt tenném, mert Ők sem különbek a szememben mint egy ilyen mercisbmwaudis-s cigány csak rajtuk öltöny van.

„hogy miért és hogyan alakul ki a különböző temperamentum, azt nem tudom, van ennek valami genetikája biztos”
Bizony hogy van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!