Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A roma lányok miért olyan...

A roma lányok miért olyan kötekedősek meg verekedősek?

Figyelt kérdés
Velem és több barátnőmmel is kötözködtek már ok nélkül. volt hogy meg is vert egy lány csak úgy. :S Kinek volt már hasonló tapasztalata?

2010. dec. 15. 09:00
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
47%
10.19-esnél a pont!!!
2010. dec. 15. 10:34
 12/50 anonim ***** válasza:
44%
Valószínűleg nem mind ilyen, de a temperamentum lehet az oka, amiért a legbékésebben is benne van hirtelenség, ez meg veleszületett dolog mindenkinél, náluk is. Engem mondjuk még megverni nem akartak, de a munkaügyin az egyetlen kisebbségi nő (gyerekkel, 2 óra várakozás után) azért csak felcsattant ügyfélfogadási idő előtt kb. fél órával, hogy egyáltalán ügyintézőhöz tud-e jutni aznap.
2010. dec. 15. 11:05
 13/50 anonim ***** válasza:
87%

most nem akarok buta lenni de az összes ilyen roma származású embert aki nemtud sem viselkedni sem dolgozni elkellene vinni egy szigetre ahol csak ők laknának..

a bűnőzés kb 3/4 miattuk van.

2010. dec. 15. 11:10
 14/50 anonim ***** válasza:
0%
Sokkal életrevalóbbak, mint a magyar, őket nehezebb elnyomni.Képzeljétek el, ha hagynák magukat, akkor a magyar kerekedne felül rajtuk, én már csak tudom.
2010. dec. 15. 11:23
 15/50 anonim ***** válasza:
76%

a vérükben van, nem lehet mit kezdeni velük, max. elkerülni őket.

nézd meg mennyivel állatiasabbak, nagyhangúbbak a mediterrán, arab, indiai stb. népek, mint pl. az angolok, skandinávok.

így alakult ki, minél délebbre megyünk, annál inkább vadabbak, agresszívebbek az emberek.

2010. dec. 15. 11:30
 16/50 anonim ***** válasza:
73%
Olaszokra, spanyolokra, mexikóiakra, brazilokra is jellemző a heves vérmérséklet, az oroszoknál meg sértés, ha nem fogadod el az italt, a skandináv népek inkább hűvösebbek, mint az időjárásuk, a kínaiak pedig pl. nagyon "szabálykövetők", a franciákra meg azt mondják, hogy mindenhonnan késnek, hogy miért és hogyan alakul ki a különböző temperamentum, azt nem tudom, van ennek valami genetikája biztos, de nem csak rossz, jó értelemben is érvényes ez a fajta hozzáállás (ha valaki néz F1-et pl. ott is nagyon jól lehet látni ezeket a vérmérsékleti különbségeket).
2010. dec. 15. 12:01
 17/50 anonim válasza:
89%
Hát szégyelljék magukat!Mikor Te még okot sem adtál rá!!!
2010. dec. 15. 12:49
 18/50 anonim ***** válasza:
86%

"Sokkal életrevalóbbak, mint a magyar, őket nehezebb elnyomni.Képzeljétek el, ha hagynák magukat, akkor a magyar kerekedne felül rajtuk, én már csak tudom.

A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 11:23"

Azt mondod életrevalóbban Én pedig azt, hogy mert nincsenek erkölcsi határaik, gátjaik.

Van aki azt mondja(a barom)amikor meglát egy cigót egy Merciben, hogy ügyes azért van neki. Én meg az ilyet beb@xnám egy ilyen ügyes mercis mellé a börtönbe azt tanuld az okosságot tőle k@csög, mert hogy nem dolgozott meg érte az fix. Bodzázott, vagy más okosságból va neki.

Ne essék tévedés ! A honatyákkal is ezt tenném, mert Ők sem különbek a szememben mint egy ilyen mercisbmwaudis-s cigány csak rajtuk öltöny van.

2010. dec. 15. 14:14
 19/50 anonim ***** válasza:
86%
A pontokból is látni, mennyire védik itthon ezeket a férgeket, a saját honfitársaikkal szemben. A cigánynál nincs fajgyűlölőbb lény, és azokkal sem tesznek kivételt, akik imádják őket és védik jogaikat. Őket tekintik "csicskának".
2010. dec. 15. 14:21
 20/50 anonim ***** válasza:
70%

„hogy miért és hogyan alakul ki a különböző temperamentum, azt nem tudom, van ennek valami genetikája biztos”

Bizony hogy van!

[link]

2010. dec. 15. 18:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!