Mit gondoltok arról, aki betegen bejön a munkahelyére és 5 emberre köhög folyamatosan?
11:48 minek mentél dolgozni ha féltetted a babát,van táppénz.
akkor te meg azért is megmutatom,hogy terhesen is dolgozok nő vagy:S
eddig nem mondtad, hogy betegállományban van!
ha ennyire zavar, akkor rúgasd ki, ha attól jobban érzed magad! nem tudok már mit tanácsolni, mivel csak a saját véleményedet akarod visszahallani! -.-
Nem kell mindig szélsőségekben gondolkodni, hogy a megélhetése forog kockán... Valóban van sok ilyen ember, de sokszor olyanokról teszik ezt, akiknél csupán arról van szó, hogy szeret hősködni, vagy unatkozik egyedül otthon.
Ha nekem várandósan gondot okozott volna a pénz kiesés, akkor hogy teszel igazságot? Ki maradjon otthon? Aki beteg, vagy aki egészséges?
A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:03
Én is úgy tudom, hogy a tüdőgyulladás nem fertőző, de az elmúlt 2 hétben 2 dokitól is azt hallottam, hogy igen. Bár inkább szerintem a tüdőgyulladás kísérő betegsége lehet fertőző, és ezért mondhatják, a betegnek, hogy maradjon otthon mert fertőz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!