Szerinted írjak a női oldalon a fogyásom történetéről - miközben folyamatosan csinálom?
találtam egy női oldalt, van ott mindenféle téma, fogyókúrás is, találtam rengeteg naplót is ezzel kapcsolatban. jó funkciói vannak a naplókban, le lehet rejteni azok elől, akiknek nem szeretném "mutatni", teletűzdelni képekkel, stb.
sok ilyen fogyókúrás naplót olvasgatok hetek óta, de a legtöbbet nálam jóval idősebb nők írják - jó, van, aki nem jóval idősebb, csak pár évvel -, és nincs annyi súlyfeleslegük mint nekem. nekem betegségből kifolyólag lett több, mint 50 kg többletem, de már le tudom adni, hiszen kezelve lett, kaptam gyógyszert...
szerintetek belekezdjek?
N22
minden nő ír legalább életében egyszer naplót
tedd te is nyugodtan
ha meg olvasód is akad,szövődhet barátság,kaphatsz biztatást
vesztenivalód nincs,maximum megunod és törlöd
köszönöm, nagyon aranyosak vagytok :)
jövő hét hétfőtől kezdem a fogyókúrát, mert a héten megyek majd az orvoshoz, aki ellát tanácsokkal, megnézni a vérvételem eredményét
Nem a Hoxa, de amúgy azt is néztem, de valahogy nem jött be... Amúgy szerintem az inkább ilyen babás portál.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!