Mit gondoltok arról, aki betegen bejön a munkahelyére és 5 emberre köhög folyamatosan?
Kíváncsi lennék, hogy nektek hogy állna a szátok, ha egy fertőző, tüdőgyulladásos rátok köhögne folyamatosan. Mert ha eltört a kisujja, akkor jöjjön be, de ha elkapható a betegsége, akkor ne.
...és biztosan mindenki munkanélküli, meg kismama és nyugdíjas aki erre az oldalra jár. Ne legyen már ilyen áltszentség itt, hogy aki dolgozik, az nem nézhet fel errea az oldalra.
Hát én mindenképpen kerülném az illetőt amilyen messze csak lehet és extra adag vitaminokat szednék.
És ha kiíratná magát, akkor nem rúghatják ki. Lehet, hogy a főnöknek nincs tudomása róla, de létezik munkaügyi törvény is a világon. És ha ilyenért kirúgnak valakit, az simán pert nyerhet a munkáltatóval szemben.
Itt a zsepi nem segít, hidd el. Szóltunk a főnöknek, aki idejött és szólt neki, hogy kb. még 10 perce van és legyen szíves menjen.
Most is köhög és krákog. :(((
Én nem nagyon foglalkozom ilyen dolgokkal. Sosem tudhatod, hogy aki a buszon melletted áll, annak éppen milyen fertőző betegsége van. Ki után fogod meg a kapaszkodót. Az élet ilye téren tele van kockázattal. Nem minden fertőző betegséget lehet megmondani külső jegyek alapján.
A másik kérdés pedig valóban az, hogy nagyon könnyen az utcán találhatod magad valami betegség következményeként. Egy munkáltatónak plussz költség ha a dolgozója elmegy betegállományba. (nem egy multira gondolok). Tehát nem gondolok róla semmit. Sajnos én is nagyon sok betegséget hordtam már ki munkával. Igazad van bunkóság a másikra nézve meg egyébként is, de a csekk fizetésénél a betegség nem indok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!