Hogyan illeszkedjek be 2 év magántanulóság után?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok. 14 évesen lettem szakközépiskolás diák, 2 hónappal később pedig magántanuló. Voltak bizonyos dolgok, amik arra inspiráltak, hogy visszatérjek a suliba, ezt ma meg is tettem. Holnaptól járok be. Ott vannak a régi osztálytársaim, régi osztálytársaim testvérei...Hogyan illeszkedjek be a közösségbe? Van már ott egy kialakult irracionális kép rólam, és félek, hogy ebből konfliktusok származnak majd. Tanácsok, tippek?2010. nov. 15. 12:22
1/4 anonim válasza:
Attól függ, hogy miért lettél magántanuló, és ők azt tudják e.
2/4 anonim válasza:
Ugyan ennyi idősen lettem magántanuló,ugyanígy mint te,és a probléma is ugyanez,csak én nem jutottam még el oda hogy elhatározzam hogy rendesen befogok járni..
Bocs az OFF miatt.
3/4 A kérdező kommentje:
12.58, és hány éves vagy?
2010. nov. 15. 13:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!