Hogy illeszkedjek be a leendő osztályomba? Segítség!
Odamész: "Csá niggerek, na mi van veletek, lóg a beletek????!!!"
és a végére:
Lazzzzza.....pfúúúúú de lazzaaaaa....
Először is próbálj valami kényelmes ruhát venni, amiben magabiztosan érzed magad. :) Szerintem ez is sokat számít.
Aztán mindenképp próbálj te is új témákat felhozni, beszélgess a kedvenc számaidról, filmekről, ha találtok közös álompasit, kielemezhetitek :P Aktualitások pl: az Eurovízió, stréberesen hangozhat, de sztem nyugodtan felhozhatsz valamilyen iskolai témát. (kedvenc tantárgyad, vicces sztorik)
Ha érzed, hogy valamelyik banda kinéz, akkor inkább állj tovább, ilyeneknél nem érdemes teperni. Találj hozzád hasonló lányokat/fiúkat, nyugodtan egyedül álldogálókhoz is menj oda szerintem :)
Ha valaki szimpi, kérdezd meg mit tervez a nyárra, esetleg egy mozit is megbeszélhettek páran. Mindenképp cseréljetek mobilszámot, nyugodtan te is felhozhatod.
És ne pánikolj, ha nem találsz rögtön valakit, sőt ha valakit nagyon szimpinek tartasz, akkor se legyél még nagyon boldog. Tapasztalataim szerint ritka az az eset, hogy az "első napos" ismertségekből lennének igazi barátságok később. Persze előfordulhat, de igyekezz minél több emberhez odamenni, pár szót váltani, fiúkhoz is nyugodtan;)
Sok sikert, és ne aggódj:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!