Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy illeszkedjek be a leendő...

Hogy illeszkedjek be a leendő osztályomba? Segítség!

Figyelt kérdés
Most megyek majd gimibe,és holnap is megyek kirándulni az új iskolámmal(ahol amúgy nagyon nagy közösségi élet van). Már találkoztam velük pár napja is, és mindenki rögtön jön, beszél, a legtöbben már ismernek is egy két embert régebbről, előkészítőről stb. Én meg leblokkolok, ha kérdeznek, válaszolok, de kezdeményezni nem tudok. Félek bármit is mondani, nehogy hülyének nézzenek, és annyira bestresszelek, hogy izzadok is, ami még jobban fokozza az idegességem.Ördögi kör:D De tényleg nagyon rossz. Holnap mit csináljak(egész nap velük leszek), hogy kell ezen változtatni? Mindenki más úgy beszél mintha már régről ismernének.
2011. máj. 20. 20:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Próbálj laza lenni. Gondolj arra, hogy semmi nem történik, ha valamire "nem jól" válaszolsz, mert itt nincs ilyen. Ha beszélgetnek, nyugodtan odamehetsz hozzájuk, közbeszólhatsz te is. Csak először nehéz lépni, ha már párszor beszéltél valakivel, sokkal könnyebb lesz odamenni hozzá. :) Sok sikert és érezd jól magad :)
2011. máj. 20. 20:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Lazíts:D ők is ugyan úgy emberek, csak nem harapnak:D
2011. máj. 20. 20:22
 3/6 anonim válasza:
Menj oda hozzájuk egyből.Beszélgess sokat.Viselkedj úgy , mintha már ismernéd őket.Fontos , hogy ne félj, ne húzódj el, mert azzal csak magadnak ártasz:később téged fognak csesztetni. És egyetértek az előttem szólóval: Lazíts :)
2011. máj. 20. 20:37
 4/6 anonim ***** válasza:
46%

Odamész: "Csá niggerek, na mi van veletek, lóg a beletek????!!!"

és a végére:

Lazzzzza.....pfúúúúú de lazzaaaaa....

2011. máj. 20. 20:43
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Először is próbálj valami kényelmes ruhát venni, amiben magabiztosan érzed magad. :) Szerintem ez is sokat számít.

Aztán mindenképp próbálj te is új témákat felhozni, beszélgess a kedvenc számaidról, filmekről, ha találtok közös álompasit, kielemezhetitek :P Aktualitások pl: az Eurovízió, stréberesen hangozhat, de sztem nyugodtan felhozhatsz valamilyen iskolai témát. (kedvenc tantárgyad, vicces sztorik)

Ha érzed, hogy valamelyik banda kinéz, akkor inkább állj tovább, ilyeneknél nem érdemes teperni. Találj hozzád hasonló lányokat/fiúkat, nyugodtan egyedül álldogálókhoz is menj oda szerintem :)

Ha valaki szimpi, kérdezd meg mit tervez a nyárra, esetleg egy mozit is megbeszélhettek páran. Mindenképp cseréljetek mobilszámot, nyugodtan te is felhozhatod.

És ne pánikolj, ha nem találsz rögtön valakit, sőt ha valakit nagyon szimpinek tartasz, akkor se legyél még nagyon boldog. Tapasztalataim szerint ritka az az eset, hogy az "első napos" ismertségekből lennének igazi barátságok később. Persze előfordulhat, de igyekezz minél több emberhez odamenni, pár szót váltani, fiúkhoz is nyugodtan;)

Sok sikert, és ne aggódj:)

2011. máj. 20. 20:52
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm, majd próbálokozom. De valahogy nehezen jön nekem a téma. Azt a niggeres dumát feltétlenül mondom majd:D
2011. máj. 20. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!