Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Csak szerintem túlértékelt az...

Csak szerintem túlértékelt az amerikai "rapperek" nagyrésze?

Figyelt kérdés
Itt leginkább Travis Scottra, Metro Boominra, Kanyera, Future-re, Playboi Cartira és Tyler The Creatorre gondolok. Az összes divatdrukker őket hallgatja. A felsoroltak közül az első 5-nek van pár jó száma de így unblock szerintem nagyon túlértékeltek. A Tyler The Creator iránti rajongás pedig annyira idegesített , hogy már a neten is rákerestem, hogy miért is jó ő, hogy tudnám a zenéjét megszerettetni magammal? De egyszerűen a zenéiben nem illik össze semmi, káosz az egész, ráadásul még csak nem is rappel hanem beszél. Alapvetően ez a nagyobb albumokhoz kötött saját "korszakok" alkotása nagyon jó ötlet, de a zenéi számomra értékelhetetlenek. Persze ez csak a egy vélemény és azért írom le, mert kíváncsi vagyok rá ki ért velem egyet végre.

#rap #Travis Scott #amerikai hiphop
nov. 11. 16:36
 1/4 anonim ***** válasza:
89%

Attól függ, mihez képest nevezzük őket túlértékeltnek. Ezeknek a szupersztároknak olyan nagy és elfogult rajongótábora van, hogy az ő véleményüket érdemes fenntartással kezelni. Illetve az sem mindegy, hogy a jelenlegi formájukat nézed, vagy a teljes karrierjüket.

Kanye és Future szerintem évek óta nagyon gyengék, de amit letettek az asztalra azzal a legnagyobbak közé tartoznak. Nem sok olyan rapper élt valaha aki Kanye diszkográfiájával versenyezni tudna. Future a trap műfajon belül mindenképp az egyik legnagyobb. Travis Scott szerintem konstans jó albumokat csinál, lehet hogy egy kicsit túlértékelt. Metro szerintem a trap legnagyobb alakja, a legjobb cuccai inkább 2016-2020 közé tehetőek. Carti szerintem is masszívan túl van értékelve, bár vannak jó zenéi, de ezen a listán ő messze a leggyengébb.

Tylert én nagyon szeretem, de megértem hogy nem mindenkinek befogadható amit csinál. Remek producer, minden albuma koherens, mindig valami újat hoz, illetve folyamatosan keveri a műfajokat, nem csak a hip hop keretein belül alkot. Lehet hogy neked ez jön le úgy hogy nem illenek össze a dolgok nála. Ez a kísérletezés mindenképp elismerendő benne.

nov. 11. 21:03
 2/4 anonim ***** válasza:
így van retek szar
dec. 4. 21:00
 3/4 anonim válasza:

Kanye az elmúlt kb. 3 évben nagyon gyengén teljesít, ahogy az első írta (Vultures 2 különösen szar lett). De ettől függetlenül a legnagyobb előadók közé sorolnám, nincs két ugyanolyan albuma, mindegyik nagyon változatos. Szerintem nincs másik rapper, aki ennyi műfajban (sikeresen) kipróbálta volna magát. És szerintem van még benne bőven potenciál, elég csak a Dondára gondolni.

Travis Scottal kapcsolatban elég felületes a tudásom, kb a Sicko Mode óta ismerem. De a Utopia album sokak szerint olyan számára, mint amilyen Kanyénak a Yeezus volt, szóval ez is egy kísérletezgetősebb album (nekem egyébként tetszik).

Playboi Cartit annyira nem szeretem, bár szerintem elég jó collabjai vannak az előző kettő előadóval.

Tyler zenéjével kapcsolatban hasonlóan vagyok mint te, nem az én világom. A See you again-en kívül más száma nem is jut eszembe amit szívesen hallgatnék. Bár én még adok egy esélyt neki, a Chromakopiába nem volt még időm belehallgatni.

jan. 9. 07:18
 4/4 anonim válasza:

Mumble rap. Mainstream. Mindig is divat lesz bizonyos embereket hallgatni.

Lóf*sznyi tartalom, 0 mondanivaló, könnyen befogadható. Valószínű ezért is hallgatják őket ennyien. Ne keress mögötte nagy megfejtést.

jan. 21. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!