Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Csak szerintem túlértékelt az...

Csak szerintem túlértékelt az amerikai "rapperek" nagyrésze?

Figyelt kérdés
Itt leginkább Travis Scottra, Metro Boominra, Kanyera, Future-re, Playboi Cartira és Tyler The Creatorre gondolok. Az összes divatdrukker őket hallgatja. A felsoroltak közül az első 5-nek van pár jó száma de így unblock szerintem nagyon túlértékeltek. A Tyler The Creator iránti rajongás pedig annyira idegesített , hogy már a neten is rákerestem, hogy miért is jó ő, hogy tudnám a zenéjét megszerettetni magammal? De egyszerűen a zenéiben nem illik össze semmi, káosz az egész, ráadásul még csak nem is rappel hanem beszél. Alapvetően ez a nagyobb albumokhoz kötött saját "korszakok" alkotása nagyon jó ötlet, de a zenéi számomra értékelhetetlenek. Persze ez csak a egy vélemény és azért írom le, mert kíváncsi vagyok rá ki ért velem egyet végre.

#rap #Travis Scott #amerikai hiphop
tegnapelőtt 16:36
 1/1 anonim ***** válasza:

Attól függ, mihez képest nevezzük őket túlértékeltnek. Ezeknek a szupersztároknak olyan nagy és elfogult rajongótábora van, hogy az ő véleményüket érdemes fenntartással kezelni. Illetve az sem mindegy, hogy a jelenlegi formájukat nézed, vagy a teljes karrierjüket.

Kanye és Future szerintem évek óta nagyon gyengék, de amit letettek az asztalra azzal a legnagyobbak közé tartoznak. Nem sok olyan rapper élt valaha aki Kanye diszkográfiájával versenyezni tudna. Future a trap műfajon belül mindenképp az egyik legnagyobb. Travis Scott szerintem konstans jó albumokat csinál, lehet hogy egy kicsit túlértékelt. Metro szerintem a trap legnagyobb alakja, a legjobb cuccai inkább 2016-2020 közé tehetőek. Carti szerintem is masszívan túl van értékelve, bár vannak jó zenéi, de ezen a listán ő messze a leggyengébb.

Tylert én nagyon szeretem, de megértem hogy nem mindenkinek befogadható amit csinál. Remek producer, minden albuma koherens, mindig valami újat hoz, illetve folyamatosan keveri a műfajokat, nem csak a hip hop keretein belül alkot. Lehet hogy neked ez jön le úgy hogy nem illenek össze a dolgok nála. Ez a kísérletezés mindenképp elismerendő benne.

tegnapelőtt 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!