Csak szerintem túlértékelt az amerikai "rapperek" nagyrésze?
Attól függ, mihez képest nevezzük őket túlértékeltnek. Ezeknek a szupersztároknak olyan nagy és elfogult rajongótábora van, hogy az ő véleményüket érdemes fenntartással kezelni. Illetve az sem mindegy, hogy a jelenlegi formájukat nézed, vagy a teljes karrierjüket.
Kanye és Future szerintem évek óta nagyon gyengék, de amit letettek az asztalra azzal a legnagyobbak közé tartoznak. Nem sok olyan rapper élt valaha aki Kanye diszkográfiájával versenyezni tudna. Future a trap műfajon belül mindenképp az egyik legnagyobb. Travis Scott szerintem konstans jó albumokat csinál, lehet hogy egy kicsit túlértékelt. Metro szerintem a trap legnagyobb alakja, a legjobb cuccai inkább 2016-2020 közé tehetőek. Carti szerintem is masszívan túl van értékelve, bár vannak jó zenéi, de ezen a listán ő messze a leggyengébb.
Tylert én nagyon szeretem, de megértem hogy nem mindenkinek befogadható amit csinál. Remek producer, minden albuma koherens, mindig valami újat hoz, illetve folyamatosan keveri a műfajokat, nem csak a hip hop keretein belül alkot. Lehet hogy neked ez jön le úgy hogy nem illenek össze a dolgok nála. Ez a kísérletezés mindenképp elismerendő benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!