Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » A Duolingo szerintetek is egy...

A Duolingo szerintetek is egy túlértékelt vacak?

Figyelt kérdés

A kezdő szintű angol "tanfolyamban" is találtam nyelvtani hibákat.

Arról nem beszélve, hogy gyakorlásnak is csak limitáltan használgató, tanfolxamnak enyhén szólva is túlzas, a kevés én nem éppen sokszínű tartalma miatt.

2017. aug. 14. 18:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Alapszintre jó. De szerintem inkább gyerekeknek.
2017. aug. 14. 18:41
 2/6 anonim ***** válasza:
nem is mondja senki, hogy jó. én legalábbis nem nagyon hallottam ilyesmit. azoknak lenne jó, akik nulláról kezdenék, de ha nem bírod a monotonitást, akkor az első 10 leckén végigérve megunod az egészet.
2017. aug. 14. 18:41
 3/6 A kérdező kommentje:

Az elgépelésekért bocsi.

Én meg csak jót hallottam róla xd

2017. aug. 14. 18:50
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Monoton, nem magyaráz, csak löki a szavakat úgy a semmibe hiába adja képekkel, nincs hozzá kontextus, sokszor előfordul, hogy le kell fordítani valamit, de csak az ő példa mondatát fogadja el, habár jó az is amit a felhasználó beír. Ázsiában oktatják így a nyelveket.
2017. aug. 14. 19:09
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én a fordító funkcióját szerettem nagyon. Fel lehetett tölteni valamilyen szöveget, wiki cikket vagy akár egy klasszikus novellát, és közösen, egymást értékelve-javítva lefordítani. Sajnos megszüntették. Azóta nem duózom, de a fordítás nagyon hiányzik.
2017. aug. 14. 23:00
 6/6 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem nagyon jó oldal, addiktív és egyszerűen lehet vele haladni. Persze csak innen nem lehet megtanulni egy egész nyelvet, nem is mondta senki, hogy arra való, ez félreértelmezés. De kiegészítésnek nagyon pofás.

Aki szidja az meg járjon különtanárhoz ha ennyi esze van. 2017-ben az interneten már bármit meglehet találni és autodiktata módon megtanulni egy nyelvet, ha elég elszánt az ember. Én most angolul tanulom a németet és máris sokkal többet tanultam meg, mint annak idején gimiben 4 év alatt. Gondolom ti magyar nyelven toljátok azért sírtok, hogy nincs elég leírás meg ez meg az hibás. :DD

2017. okt. 24. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!