Csak szerintem túlértékelt az Egyesült Államok?
Figyelt kérdés
Az egészségügy és közbiztonság katasztrofális. Németország is sokkal jobb hely.2014. szept. 21. 09:50
1/7 anonim válasza:
csak tudod amerikába vannak serifek németbe meg nincsenek meg amerikába nagy kocsikkal járnak stb...szal sztem nem meg picit nagyobb meg tengeren túl van csak
2/7 anonim válasza:
Szerintem is elég rossz hely. Most néztem egy filmet az egészségügyről és nagyon katasztrofális a helyzet.
3/7 anonim válasza:
Túlértékelt, milyen szempontból?
Olyan hű de jó helynek, ami példa lehetne a világ többi országa előtt, szerintem senki nem tartja, legfeljebb a helyi "mélyamerikaiak".
4/7 anonim válasza:
Van amiben rosszabb és van amiben jobb. Meg azt is hozzá kell venni hogy nem minden állam egyforma. A csóróknak talán még rosszabb mint nálunk, a középosztálynak viszont jobb.
5/7 anonim válasza:
Igen. Túlértékelt Hollywood-ban is meg lehet csinálni a propagandát Európának.
6/7 anonim válasza:
Már elég kevés ember van a világon aki példaértékűnek tartaná az USÁ-t, max. azok akik csak a hollywoodi filmekből tudnak róla valamit. Az USA nem csak New Yorkból meg Los Angelesből áll, a belső területek szerintem semmivel sem jobbak mint akár Kelet-Közép Európa.
7/7 anonim válasza:
lehet,h túlértékelt, de azért százszor jobb hely mint hazánk. És az emberek többsége nem azért szereti, becsüli meg Amerikát mert azt gondolják,h jó az egészségügy, hanem azért mert ellentétben pl. velünk iszonyatosan széles látókörű ország. Persze vannak rendkívül homofób, rasszista államok, de nem oda akarnak menni a népek. Plusz mosolygósak, pozitívak. NEm úgy mint az európaiak
ÉS persze az is rátesz,h az amcsi filmek, sorozatok elárasztják a világot, és mindenki (igen ti is, én is) ezeket nézi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!