Szerintetek túlértékeltek a Marvel filmek?
És ha igen akkor miért.
Szerintem nagyon túlértékeltek az új X-men filmeken kívül semmi nagy cucc a többi középszerű.
Szerintem nem túlértékeltek. manapság a legjobb szórakoztató filmek. Vicces, látványos, van értelmes sztorija és még egy kis mondandó is szorult néhányba. A probléma szerintem ott van, hogy nem tudod mit nézel. Ez a popcornmozi csúcsa. Nem-popcornmozi kategóriában nyilván nem jó, mert nem abba a kategóriába tartozik.
Persze téged személy szerint nem ismerlek, de mikor valakinek nem tetszenek a nagyon népszerű filmek, akkor általában itt van a gond. Az Ötödik Pecsét akciófilmnek nagyon rossz, a Vasember meg drámának nagyon rossz. Ne várd el egy filmtől, hogy más legyen, mint ami, és akkor tudod őket értékelni.
szerintem, pont hogy az xmen ek a középszerűek, totálisan elrugaszkodtak az eredeti képregényekről össze vissza ugrálnak az xmen -részek az idősíkokban és totálisan összekeverik a történéseket, karaktereket...
közben pókember, amcsikapcsi, bosszúállók, ironmen, igaz ezeknek sincs sok köze, az eredeti képregényekhez, de legalább nagy vonalakban van... és mivel ezeken nőtem fel a 80as 90es években én abszolút imádom őket... az xmen-re meg mérges vagyok mert semmi sémát nem követ egy összevisszaság...
Hát akkor neked csak egyszerűen más az ízlésed, mint nekem. A Hobbit szerintem irtó rossz volt. Túlnyújtott jelenetek, gyenge akció, nem túl vicces humor, még akcióhoz képest is gyenge karakterek, gyenge történet. Pl a Bosszúállók szerintem egy olyan 8/10-es, a Hobbit inkább 5/10.
Pl te többször megemlítetted már a filmzenét. Számomra szinte teljesen közömbös a dolog, míg másoknak nagyon fontos. Szóval ízlések és pofonok.
Olvastam a Hobbit könyvet, és 100 oldal ezt most komolyan gondoltad?
És szerintem a Hobbitban fantasztikus harc jelenetek vannak szinte már a gyűrűk ura színvonalán vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!