A héten leszek 22, de még mindig nem kapok sehol cigit/alkoholneműt, ha otthon felejtem a személyimet? Mit csináljak?
Már külön költöztem, dolgozom, háztartást vezetek, főzök, stb. A minap is vacsorát csináltam, amihez némi bor kellett, és leszaladtam a boltba, és nem kaptam ... Hiába esküdöztem, hogy lehozom 1 óra múlva.
Nem öltözök olyan kirívóan fiatalosan sem, sőt inkább komolyan, ha nem is kosztümben mindig...
Tudom, tudom, addig örüljek, amíg fiatalnak látszom, de néha már annyira kínos, hogy mindig számon kérnek. A homlokomra kéne ragasztani a személyimet, vagy mi?
Más is kűzd hasonló problémával?
Én a pénztárcámban tartom a személyimet, tehát ha vásárolni megyek, akkor az is mindig nálam van.....sztem te is tedd a pénztárcádba.
Amúgy múltkor tőlem is elkérték a személyit, amikor cigit vettem, pedig most Nov. 8-án leszek 26!! éves ! hahaha LOl
12:55-ös vagyok
Ez jó!:) Lehet van benne valami.:) Én is skorpió vagyok!Írtad,h. a héten leszel 22 és mikor?Holnap vagy holnap után?Én holnap.:)
19 vagyok. Múltkor anya engem küldött bevásárolni. Nem iszom nem dohányzom, megkért hogy vegyek neki cigit, meg egy üveg whiskyt valami alkalomra kellett névnapoztunk hétvégén talán már nem rémlik. Helyzet a következő volt. Tesco. Dugig az összes pénztár. Helyes hapsi mögöttem áll sorba. Elkezdi lehuzogatni a dolgokat a pénztáros csaj, közbe kértem egy doboz cigit. Minden gond nélkül leblokkolta. Aztán odaért hozzá a futószalagon a whisky. Rámnéz, vizslató és egyben rosszalló tekintettel, majd elkéri a személyimet. Majdnem kitört belőlem a röhögőgörcs. Cigihez még kinéztem 18-nak whiskeyhez már nem. A faszi mögöttem nagyon igyekezett, hogy ne törjön ki belőle a röhögés. Élmény volt.
Másik kedvencem a Lidl-ben történt, szintén cigit vettem, siettem volna, csaj elkérte tőlem a személyimet, odaadom, nézi, nézi majd átkiabál a másik pénztárba "Te figyuuuu, ha 91-es akkor elmúlt már 18???" Erre már nem tudtam mit mondani...
Amúgy tényleg bosszantó sokszor, mert mindig akkor kérik el mikor sietek, ha ráérek simán kinéznek 18-nak.
Jajaja, szerintem ez az akkor kérik el, ha sietsz dolog azért van, legalábbis nálam, mert akkor látszik rajtam, hogy ideges vagyok, sőt néha még eszembe is jut, h basszus el fogja kérni, hova is tettem? És ez a fajta idegesség gesztusokban, meg mimikában simán úgy jön le, h attól parázok elkérik a személyit és nem vagyok 18...
Amúgy 11.11-én volt. :)
Köszönöm a válaszokat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!