A héten leszek 22, de még mindig nem kapok sehol cigit/alkoholneműt, ha otthon felejtem a személyimet? Mit csináljak?
Már külön költöztem, dolgozom, háztartást vezetek, főzök, stb. A minap is vacsorát csináltam, amihez némi bor kellett, és leszaladtam a boltba, és nem kaptam ... Hiába esküdöztem, hogy lehozom 1 óra múlva.
Nem öltözök olyan kirívóan fiatalosan sem, sőt inkább komolyan, ha nem is kosztümben mindig...
Tudom, tudom, addig örüljek, amíg fiatalnak látszom, de néha már annyira kínos, hogy mindig számon kérnek. A homlokomra kéne ragasztani a személyimet, vagy mi?
Más is kűzd hasonló problémával?
Milyen fényképes igazolvány? Mmint a személyi?
Amúgy a múltkor csak a bérlet volt nálam, mutogattam, hogy szerinte vennék felnőtt bérletet, ha nem lennék felnőtt? De nem adott, azt mondta csak személyire adhat ki. Megértem őket, hogy félnek a bírságtól, de olyan bosszantó...
Esetleg öregítő krém nem létezik? Pár mosoly ránc nem is állna rosszul. :P
Nyugi!!Ez nagyon jó, bár igen néha lehet idegesítő!!Tanulj a károdból és máskor vigyed az igazolványt.
Ha ugyanabba a boltba jársz vásárolni ha egyszer megmutatod többször már nem kell.
Én is fiatalaébbnak nézek ki a koromnál, a múltkor lepődtem csak meg, hogy mennyire. Feltettem itt egy kérdést, hogy melyik frizura állt nekem jobban, mire közölték, hogy ez a frizura túl ribancos egy 12 évesnek. Tágra kerekedett a szemem, miútán többen is leírták, hogy max 15nek nézek ki, pedig lassan 23 leszek. Néha tőlem is elkérik, inkább szórakozóhelyeken, az üzletben, ahova járok már ismernek.
Tenni sokat nem lehet ellene, majd 10 év múlva örülni, mikor a mostani menő csajok, akik 16 évesen 25nek néznek ki, 30 évesen 50nek fognak, mi meg csak 20nak:D
óóó,én egyik nap lementem a boltba cigit venni,és azt mondta a pénztáros,hogy:"...remélem elmúltál 18,mert nem akarok bajba kerülni miattad..."
Pff,megjegyzem,hogy 28 elmúltam.... :D Ezt meg is mondtam neki,erre még meg is sértődött...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!