Miért ilyen nyomorultak a Britek?
Semmi különös, csak a balos liberalizmus eredménye. Ugye ne üssük a kölyköt mert szegény traumatizálódik, beszéljünk vele. Az eredmény: késelős tinédzser bandák átvették az uralmat az utcák felett.
Mi a baj a liberalizmussal? Minden!
Évszázadokig bevált jól működő módszereket, tradíciókat irtottak ki most meg csodálkoznak, hogy a gyermekeik irányíthatatlan szörnyetegek.
“ Amúgy sem vonz Anglia, picivel jobb életszínvonal, de cserébe pocsék idő, millió feka meg arab, ronda épületek, köszi, nem, akkor már előbb Németország vagy Svájc. Csak érdekelt hogy változott e valami ezen a téren.”
11 éve vagyok itt. Ide ne gyere. Csináltam egy kis pénzt de cserébe el kellett adnom az életem. Igazából nem csak a gyerekek betegek, hanem az őket nevelő szülőkre is simán felállíthatnák a szociopata diagnózist, ők sem tudnak viselkedni, 60 éves nyanyák várják a hétvégét, hogy kikenhessék magukat és mehessenek partozni, meg 20 éves kölyköket kérnek fel, hogy megbhasszák őket. Ezeket mind láttam a saját szememmel.
Ez sehogy sem normális. Akkor ilyen emberek milyen gyerekeket nevelnek?
Engem is megtámadott egyszer egy ilyen biciklis tini banda, pedig 30 felett vagyok és nem is kis darab. Én megúsztam egy taslival tarkóra, de valszeg ha visszaütök már nem itt irogatnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!