Csak nekem nem viccesek ezek a Youtubra felpakolt nyomorultak?
Gondolok itt olyan videókra, ahova felteszik az ilyen kocsmatöltelékeket, meg bolondokat és énekeltetik meg kérdezgetik a hülyeségeket azok meg öntik magukból a fa**ságot. Sokaknak olyan vicces, pl. a családom több tagja is megnézi ezeket, nevetnek rajta. Nekem ez egyáltalán nem vicces, sőt, gyűlölöm az ilyeneket, az se jön, hogy nevessek az aberált f***ságaikon, vagy a hülye éneklésükön, meg az érthetetlen részeg, bolond dumájukon. pl. az a Dezső, meg az a szexárdi hülye, aki mondja, hogy inkább falhoz kellett volna csapni...
Aki beteg még oké, de a sok részeg marha... komolyan annyita nyomorultak, hogy inkább sírnék. Ti viccesnek találjátok?
Ezt a beszólást most miért? :/
De, ha jobban érzed magad ettől...
Még egy zöld kezet is kapsz, lásd kivel van dolgod. ;)
Aki nem csak a keserűséget látja mindenben az nevet rajta
azt én se szeretem mikor láthatóan fogyatékos embereken nevetnek (pl. asztal de nem szék)
de pl. mikor a mónika sóban felordít az öregasszony, hogy mi az hogy káttű, meg mágnespicsssájú, az kinek nem vicces?
Vagy amikor földhöz vágja a papucsát a "mi folyik itt gyöngyösön" csávó.
Ezek totál jó helyzetkomikumok. Csak azért nem tudsz nevetni rajta mert a keserűséget nézed benne hogy jaj de utálom a cigányokat, stb...
A Mónika shown én is nevetek, nem azokról beszélek, hanem az ilyen kocsmai videókról, meg, amikor faluban megállítják a részeget és énekel, meg dől-borúl, meg kérdeznek olyan dolgokat, ami alapműveltség, persze fogalmuk nincs, meg szavakat mondanak, hogy az mondja utánuk.
A párom félig roma származású...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!