Csak nekem nem viccesek ezek a Youtubra felpakolt nyomorultak?
Gondolok itt olyan videókra, ahova felteszik az ilyen kocsmatöltelékeket, meg bolondokat és énekeltetik meg kérdezgetik a hülyeségeket azok meg öntik magukból a fa**ságot. Sokaknak olyan vicces, pl. a családom több tagja is megnézi ezeket, nevetnek rajta. Nekem ez egyáltalán nem vicces, sőt, gyűlölöm az ilyeneket, az se jön, hogy nevessek az aberált f***ságaikon, vagy a hülye éneklésükön, meg az érthetetlen részeg, bolond dumájukon. pl. az a Dezső, meg az a szexárdi hülye, aki mondja, hogy inkább falhoz kellett volna csapni...
Aki beteg még oké, de a sok részeg marha... komolyan annyita nyomorultak, hogy inkább sírnék. Ti viccesnek találjátok?
#4-es vagyok
Szerintem semmi baj nincs azzal, ha valaki ezen nevet, meg az se ha valaki nem ezzel akarja pótolni a napi humor adagját. Egy probléma van csak, mikor mások nem képesek elfogadni, hogy másnak más jelenti a humorforrását.
ez megint 2 tök más dolog amit linkeltél..
egyik egy fogyatékos... aki ezen nevet érzéketlen...
másik meg egy kocsmárosnak a vlogja aki nagyon szellemes dolgokat szokott mondani, marha nagy figura ha megnézed egy pár videóját... ilyen rejtő jenő féle figura... akik ott vannak nála azok meg maguktól döntenek úgy hogy hülyét csinálnak magukból...
szóval kevered kavarod itt a dolgokat... most akkor végülis neked van amelyik videó tetszik van amelyik nem... mit kezdjünk ezzel?
Nem, azt írtam, hogy a részeg bolondokat nem szeretem nézni.
Tudtommal a mónika showban nem voltak részegek.
Volt anno a TV-ben ilyen sorozat, hogy valami humoros videót beküldtél és levetítették (pl pasi leesik a lépcsőn, nő orrából kilő a tej, egy kórus felborul a színpadon, stb). Meg nem mondom mi a címe, de volt Magyarországon is. Az ötlet ebből jött át, mert anno ennek nagy sikere volt, bár mondjuk én nem nevettem ezeken, az értelmét sem találtam.
Ezt ötvözték a kész átverés Show-val, ahol vagy random embereket átvertek - illetve a szintén nem tudom milyen című műsorral, ahol random embereket szólítottak le olyan kérdésekkel, hogy mi a véleménye arról, hogy a férfiak régebb óta monokiniznek, mint a nők. Ez utóbbi kettő nekem is tetszett, kislányként mindig vágytam én is, hogy verjenek át vagy "interjúvoljanak" meg. De a kilencvenes években sokan vágytak a hírnévre.
Mivel ezek már lekerültek a műsorról vagy átmentek a celebekre, illetve a TV helyett már Youtube-t néznek az emberek (tulajdonképpen ezért is dobták be Dancsó Pétert ebbe az álarcos izébe, hogy akkor biztos több ember néz újra TV-t), így ez a tartalom Youtube-ra kerül fel.
A fent említett 3 tartalmat ötvözve pakolnak fel dolgokat az emberek a Youtube-ra, mert ma már nem kell a tehetség a hírnévhez; elég, ha van egy kamerád vagy a Tik-tokon fent vagy.
Ez van, erre van igény.
Puzsér is megmondta, valaki vagy úgy lesz híres, hogy előad egy csillagos ötös produkciót vagy úgy, hogy képes megbotrankoztató vagy egy túlontúl minősíthetetlen tartalmat kreálni, amire feljapjak a fejüket az emberek.
Pl a középsuli is ezért lett híres. Vagy a FEF vagy Molnár Krisztián.
Hidd el, ha feltöltesz egy videót, ahol hamiskásan elénekelsz valamit az Alma együttestől vagy egy videót, amin hírességek neveit böfögöd el, melyik nyer nagyobb nézettséget?
Nem tudom ez mitől rosszabb mint a mónika show, bár nekem így all in nem tartalom az hogy fogyatékosokat vagy részegeket nevessek ki, vagy csak szimplán a szellemi fogyatékosság határán lévő tanulatlan embereket valami falu széli árokpartról, undorító hogy valaki attól érzi feljebb magát hogy nyomorultakon szórakozik,d e nyilván emiatt működtek a vlaóságshowk is. Intelligencia kérdése is, akinek van ebből a fura holmiból annak nem kell a társadalom legalján röhögnie...
Mellesleg bakker a youtubeon még amgyarul is van egy csomó értékes műsor és csatorna (nyilván több a trash, de na) miért nem azokat tolod?
A linkelt kocsmás vlogon (mandula777) mi is sírva röhögünk, de nem is a részegeken, hanem a kocsmáros fickó dumáján, haláli ahogy kommentálja az eseményeket. :D
Az nekem is inkább szomorú, mikor láthatóan fogyatékos embereket tesznek közröhej tárgyává, énekeltetik, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!