Csak nekem nem viccesek ezek a Youtubra felpakolt nyomorultak?
Gondolok itt olyan videókra, ahova felteszik az ilyen kocsmatöltelékeket, meg bolondokat és énekeltetik meg kérdezgetik a hülyeségeket azok meg öntik magukból a fa**ságot. Sokaknak olyan vicces, pl. a családom több tagja is megnézi ezeket, nevetnek rajta. Nekem ez egyáltalán nem vicces, sőt, gyűlölöm az ilyeneket, az se jön, hogy nevessek az aberált f***ságaikon, vagy a hülye éneklésükön, meg az érthetetlen részeg, bolond dumájukon. pl. az a Dezső, meg az a szexárdi hülye, aki mondja, hogy inkább falhoz kellett volna csapni...
Aki beteg még oké, de a sok részeg marha... komolyan annyita nyomorultak, hogy inkább sírnék. Ti viccesnek találjátok?
19-es nem rosszabb, csak nekem nem vicces. Egy mónika show más, eleve sokszor Mónika is vicces, ahogy próbál igazságot tenni stb...
Amúgy írtam, hogy nem szeretem a részeges videókat, nyilván nem is azokat tolom. Tizes listát nézek, g.v. coopert, néztem Puzsért régen, azt a 10 ez meg az, nem tudom már mi volt a címe, cápák közöttet...
Jójó de igazi youtube csatornákat miért nem? :D A top10 lópénisz a sok lopott szemetével, meg iylen tv-ből száműzöttt celebek, akiket felsoroltál.
Mondjuk egy Magyarósi? CultureGeeks? Zállatorvos? Tanulom magam? HeyJulie? Ungdani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!