Fiúk, miért kell ilyen nyomorultan kinéznetek? :D (többi lent) 17/L
Minden egyes nap mikor suliba megyek vagy bárhova,majdnem minden fiú azokban a lelógó gatyákban jár meg hosszú pólókban.Nem tudom hogy ez nekik hogy tetszhet,de remèlem van mèg olyan ember aki ellenzi ezt az öltözködèst :D. Ne èrtsètek fèlre,senkit sem akarok Megsèrteni,de eddig ahány ilyen fiút láttam mindegyigy bekèpzelt volt,cigizett,ivott ès beszólt mindenkinek aki csak elment mellette.Vannak mèg egyáltalán "normális" fiúk?mert èn eddig csak az általános iskolás barátaimat tudom "normálisnak" mondani.Amúgy körmendi szombathelyre járok suliba.
Lègyszi mellőzzètek a gúnyolódást hogy kost èn mièrt szólok le mindenkit meg minden..
Én nem öltözök bohócnak, és mindenkinek beszólok.
Problem?
Sziasztok.
A világ nagyon sokat változott, változtatott egyes emberekben.
Legyen az fiú, lány , férfi ill no,
Valakim lóg a nadrág, vagy feszül de nagyon /fiú/ de meg a hátsója is kilóg. :(
De van olyan lány is akin lóg a nadrág, peddig szép feneke volna.
Egyet értek veled.
Nekem sem tetszik ez az öltözködés.
Szintúgy a "zöldkabát" vagy a boka feletti 5 cm-es szünet a nadrág és a cipő/zokni között akár lányoknál van fiúknál.
F19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!