Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ki utálja azt ami a buszokon...

Ki utálja azt ami a buszokon művelnek? Arra értem hogy szétnyomnak, múltkor annyira benyomtak a buszba felszálláskor hogy elestem-. -".

Figyelt kérdés
Más büdös kabátját szagoljam, száját, ilyenkor nagyon megundorodok. A másik hogy az öregek azt hiszik övéké az egész busz. Az egyik lánynak foglaltam a helyet, mert szerencsétlennek elvan törve a lába mankóval jár.. mondja a vén nő hogy na mi van a táskádnak is van külön jegye?-.-", Azt nem mondom hogy nem adom át a helyemet az öregeknek mert ha látom hogy kedves, és nagyon trottyon van átadom. de az ilyen gonosz öregasszonyoknak már nem xD. köszi a válaszokat 17L
2010. okt. 26. 11:48
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Ez amúgy mind városon történik, vagy +40km-s járatokon, igaz? |-)

Csak mert én kb 6 éve buszozok, de nincs csoport(fiatal, öreg, akármi), akit le tudnék szólni viselkedés miatt. Arról ha valaki büdös nem igen tehet, de nem szeretem, hangosan beszélőket nem szeretem, ennyi, és ezek korfüggetlenek. (tömött járatokról van szó)

2010. okt. 26. 17:15
 22/23 anonim ***** válasza:
Jah de, kisiskolások akik nem veszik le a táskájukat amik majdnem akkorák mint ő maguk, azt nem szeretem még, de csak rájuk kell szólni, és majd csak beletanulnak...:)
2010. okt. 26. 17:16
 23/23 anonim ***** válasza:
14:16os vagyok, csak még annyit, hogy 7éve buszozom megyeszékhelyre s az odaút kb 25-30perc. Ha betolnám (amit nemfogom) ez 2-3óra lenne mivel meredekdomboldalon lakom, kutyák szabadon, a főút melett gyanús alakok a szarkis bicigliúton.
2010. okt. 26. 19:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!