Ki utálja azt ami a buszokon művelnek? Arra értem hogy szétnyomnak, múltkor annyira benyomtak a buszba felszálláskor hogy elestem-. -".
Én azt is utálom mikor nem tudok kapaszkodni,mert az öregek akárhovba teszem a kezem ráteszik az ő kezüket az enyémre :S pedig aztán fentebb vagy feljebb is van hely,de én ott már bemelegítettem a kezemmel a csövet :S Utálom mikor a kezem simogatják :S
meg azt amikor 2 megállóval mielött leszállnának,már oda tolakodnak az ajtóhoz mert "mindjárt leszállok",a multkor ezért maradtam fenn a buszon :S mert oda tolakodtak aztán le se szálltak,én meg nem tudtam tőlük leszállni. Engem odébb löktek,mert h "mindjárt leszállok". Aztán se a köbetkezőnél nem szálltak,meg ott se ahol én akartam volna.
Én. Amikor ülök, és megáll mellettem a vén guminyanya, és néz rám h adjam át a helyem ... én nem vagyok hajlandó felállni olyankor, egy balesetből adódóan sántítok, 2 percnél tovább nem bírok állni, és mellesleg sulis is vagyok szval ha buszon utazok ált. nagy pakkokkal... ha terhes kismama jön, akkor természetesen így is átadom a helyem. De 50-60 éves néniknek nem, csak hogyha látom h fáradtak vagy állni alig bírnak.
Amúgy én aztbírom mikor a kettes ülésen leül mellém vki és beszélgetni próbál velem :/
21/L
alapvetően én sem szeretem azt aközelharcot amit vívnak ahelyekért. az hogy nyomorognak az más kérdés, arról nem tehet senki.
viszont valóban krv idegesítő mikor valaki tehénkedik a táskája meg mellette. azt nem tudhatta a néni hogy te minek tárolod ott a táskád, egyrészt, másrészt meg add át a helyed a lánynak akinek el van törve a lába.
egyébként tényleg komikus tud lenni amit leművelnek a vénasszonyok, de ebben igaza volt.
velem volt olyan is h jöttem haza suliból,nagy táskával,majd megszakattam olyan nehéz volt,hát még ha a kezembe veszem :S (plussz amugyse teszem le a koszos földre)
az egyik nő egy tescos szatyorral amibe volt talán pár zsemle meg egy tusfürdő áll az egyik ülés elött. Az ülésen a tescos szatyor :S beszélget közbe egy másik mamival. A másik mama beszól nekem h vegyem már le a táskám,mert nem férnek el az emberek a buszon :S én meg vissza szoltam h több hely lenne ha Tescos táskának nem fájna a lába és átadná vkinek. persze nem tetszett nekik,mondták h bunkók ezek a mai fiatalok.
Ám én azt is utálom(ez kortól független egyébként) h az emberek megállnaka busz elején. Hátul meg full üres. A busz söfőr meg ugye csak az első ajtót nyitja ki,ott lehet csak felszállni. Aztán mindenki nyomorog,mert senki nem megy a forgónál tovább
"de az ilyen gonosz öregasszonyoknak már nem xD"
Ne pampogjál már! Neked mi a jófrancért kell leülni? Rohadtul nehéz az a táska, hát hogy a heti 2-4 tornaóráról ne is beszéljünk. Szörnyen el lehetsz fáradva. Ó, úgy sajnállak. A gonosz néni már kicsit öregebb nálad, ő lehet gonosz, ilyenné tette az élet. Te még egyáltalán nem éltél semmit, és ez az "XD" rettenetesen flegma. Tudod én nem a néniktől vagyok kiakadva, hanem, ha már általánosítgatunk, tőletek gimnazistáktól.
1. Bazi nagy társasággal fölszálltok, és mivel a brancsnak össze kell tartani a képtelenek vagytok a jármű közepe felé araszolni, így befoglaljátok a közepét és fanyalogtok, mikor valaki fellök titeket, mert nem az ajtóban akar állni.
2. Ez csak a fiúkra vonatkozik: Elhiszem, hogy a csőnaci a divat, ráadásul kényelmetlen is, de nem a metrón kell a becses golyókat szellőztetni, főleg nem csúcsidőben.
3. A fentiek szellemében ti, akik egész nap ültök nektek kéne először pattanni, és nem nekem, aki egész nap rohangálok, és fizikailag vagyok fáradt nem pedig lelkileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!