Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ki utálja azt ami a buszokon...

Ki utálja azt ami a buszokon művelnek? Arra értem hogy szétnyomnak, múltkor annyira benyomtak a buszba felszálláskor hogy elestem-. -".

Figyelt kérdés
Más büdös kabátját szagoljam, száját, ilyenkor nagyon megundorodok. A másik hogy az öregek azt hiszik övéké az egész busz. Az egyik lánynak foglaltam a helyet, mert szerencsétlennek elvan törve a lába mankóval jár.. mondja a vén nő hogy na mi van a táskádnak is van külön jegye?-.-", Azt nem mondom hogy nem adom át a helyemet az öregeknek mert ha látom hogy kedves, és nagyon trottyon van átadom. de az ilyen gonosz öregasszonyoknak már nem xD. köszi a válaszokat 17L
2010. okt. 26. 11:48
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

Én azt is utálom mikor nem tudok kapaszkodni,mert az öregek akárhovba teszem a kezem ráteszik az ő kezüket az enyémre :S pedig aztán fentebb vagy feljebb is van hely,de én ott már bemelegítettem a kezemmel a csövet :S Utálom mikor a kezem simogatják :S

meg azt amikor 2 megállóval mielött leszállnának,már oda tolakodnak az ajtóhoz mert "mindjárt leszállok",a multkor ezért maradtam fenn a buszon :S mert oda tolakodtak aztán le se szálltak,én meg nem tudtam tőlük leszállni. Engem odébb löktek,mert h "mindjárt leszállok". Aztán se a köbetkezőnél nem szálltak,meg ott se ahol én akartam volna.

2010. okt. 26. 11:55
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

Én. Amikor ülök, és megáll mellettem a vén guminyanya, és néz rám h adjam át a helyem ... én nem vagyok hajlandó felállni olyankor, egy balesetből adódóan sántítok, 2 percnél tovább nem bírok állni, és mellesleg sulis is vagyok szval ha buszon utazok ált. nagy pakkokkal... ha terhes kismama jön, akkor természetesen így is átadom a helyem. De 50-60 éves néniknek nem, csak hogyha látom h fáradtak vagy állni alig bírnak.

Amúgy én aztbírom mikor a kettes ülésen leül mellém vki és beszélgetni próbál velem :/

21/L

2010. okt. 26. 11:56
 3/23 anonim ***** válasza:

alapvetően én sem szeretem azt aközelharcot amit vívnak ahelyekért. az hogy nyomorognak az más kérdés, arról nem tehet senki.

viszont valóban krv idegesítő mikor valaki tehénkedik a táskája meg mellette. azt nem tudhatta a néni hogy te minek tárolod ott a táskád, egyrészt, másrészt meg add át a helyed a lánynak akinek el van törve a lába.

egyébként tényleg komikus tud lenni amit leművelnek a vénasszonyok, de ebben igaza volt.

2010. okt. 26. 11:57
 4/23 A kérdező kommentje:
Ilyen volt velem is, meg nekem fél óra út az iskoláig,és ott álltam az ajtónál, ott üvöltöznek velünk szálljunk le mert ők nem tudnak leszállni, megtörtént, és ott hagyott minket a busz 6 embert-.-
2010. okt. 26. 11:58
 5/23 A kérdező kommentje:
a másik sztori ott ült a gyerek a buszon, és megfogta az öregasszony az esernyőjét és fejbe vágta azzal a nyélel hogy adja át a helyet, srác helyébe én is fejbe vágtam volna.
2010. okt. 26. 12:00
 6/23 anonim válasza:
100%
Na én amikor terhes voltam már nagy hassa.(36hetesen) utaznom kellett a buszon!!Állok a megállóban!Elsőként értem oda természetes...aztán utánam jött még 5nyanya!Szállnék fel a buszra de már bele bújtak a seggembe és majdnem lelöktek a lépcsőn!Épp hogy meg tudtam kapaszkodni!!Aztán mivel én nem vagyok elnéző és toleráns ember az ilyen helyzetekben hangosan elkezdtem mondani hogy azért mert öreg valaki nem kéne terhesen fellökni a kib.aszott buszon!Csak lestek...........
2010. okt. 26. 12:03
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

velem volt olyan is h jöttem haza suliból,nagy táskával,majd megszakattam olyan nehéz volt,hát még ha a kezembe veszem :S (plussz amugyse teszem le a koszos földre)

az egyik nő egy tescos szatyorral amibe volt talán pár zsemle meg egy tusfürdő áll az egyik ülés elött. Az ülésen a tescos szatyor :S beszélget közbe egy másik mamival. A másik mama beszól nekem h vegyem már le a táskám,mert nem férnek el az emberek a buszon :S én meg vissza szoltam h több hely lenne ha Tescos táskának nem fájna a lába és átadná vkinek. persze nem tetszett nekik,mondták h bunkók ezek a mai fiatalok.

Ám én azt is utálom(ez kortól független egyébként) h az emberek megállnaka busz elején. Hátul meg full üres. A busz söfőr meg ugye csak az első ajtót nyitja ki,ott lehet csak felszállni. Aztán mindenki nyomorog,mert senki nem megy a forgónál tovább

2010. okt. 26. 12:09
 8/23 anonim ***** válasza:
Mit csináljanak a zsúfolt buszon? Fogadok, hogy ők sem élvezetből dörgölőznek más utasokhoz. A néninek sincsenek telepatikus képességei, honnan tudta volna, hogy a barátnődet várod?
2010. okt. 26. 12:26
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Na, és az milyen, amikor felszáll a nyanya, ismerem látásból, és tudom is, hogy vasárnap, amikor én a melóból hulla fáradtan jövök haza, akkor ő a barátnőivel az öregek otthonába megy hajnalig táncolni, szóval fel akar állítani, mert fáj a lába.Na nekem sem kellett több, mondtam neki, hogy bakker vagy 50 évvel fiatalabb vagyok, de nekem is fájna, ha szombat-vasárnap egész éjjel ráznám a rongyot a TAHÓ-ban.Aki éjszaka legény legyen legény nappal is!Erről ennyit.
2010. okt. 26. 12:27
 10/23 anonim ***** válasza:
6%

"de az ilyen gonosz öregasszonyoknak már nem xD"

Ne pampogjál már! Neked mi a jófrancért kell leülni? Rohadtul nehéz az a táska, hát hogy a heti 2-4 tornaóráról ne is beszéljünk. Szörnyen el lehetsz fáradva. Ó, úgy sajnállak. A gonosz néni már kicsit öregebb nálad, ő lehet gonosz, ilyenné tette az élet. Te még egyáltalán nem éltél semmit, és ez az "XD" rettenetesen flegma. Tudod én nem a néniktől vagyok kiakadva, hanem, ha már általánosítgatunk, tőletek gimnazistáktól.

1. Bazi nagy társasággal fölszálltok, és mivel a brancsnak össze kell tartani a képtelenek vagytok a jármű közepe felé araszolni, így befoglaljátok a közepét és fanyalogtok, mikor valaki fellök titeket, mert nem az ajtóban akar állni.

2. Ez csak a fiúkra vonatkozik: Elhiszem, hogy a csőnaci a divat, ráadásul kényelmetlen is, de nem a metrón kell a becses golyókat szellőztetni, főleg nem csúcsidőben.

3. A fentiek szellemében ti, akik egész nap ültök nektek kéne először pattanni, és nem nekem, aki egész nap rohangálok, és fizikailag vagyok fáradt nem pedig lelkileg.

2010. okt. 26. 13:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!