Ki utálja azt ami a buszokon művelnek? Arra értem hogy szétnyomnak, múltkor annyira benyomtak a buszba felszálláskor hogy elestem-. -".
Hát, ez az esernyővel fejbe verős történet tényleg durva, mert a gyereknek is lehet baja, pl. kiment a bokája.
Az biztos, hogy a nénikék nem abban a korban éltek, amikor mindenkinek divat jogsit szerezni, de egy kicsit túlzásba viszik az utazgatás, csak azért mert ingyen van, igyekeznek minél többet kihasználni, ki tudja, mit hoz a holnap...
Hát, igen, a fiatalok sem egyszerűek, igaz egymástól tanulták és ciki is lenne udvariasnak lenni...Amikor én terhes voltam, herótom volt abból, hogy nekem kellett átadni az ülést, mert a kamaszok nem voltak hajlandók megmozdulni és már csöppet idegesített, hogy a nénike szorongatja az háttámlámat és fújtatott...
én azt utálom h fél7kor már mennek vásárolni,és nekem szólnak be h miért buszozok ilyen nagy pakkal ilyen korán,megh nyugodtan mehetnék gyalog :S
Így is 2 buszra kell szállnom h be essek 7.50 elött a suliba,meg fél6kor kelek. Én nem hobbiból kerek korán meg buszozgatok,iskolába kell mennem,és nem fogok azért felkelni 1 órával korábban h nekik kényelmes legyen a buszon,és gyalog be érjek a suliba
tehát eljutottunk odáig hogy sneki sem érdemli meg hogy üljön. Nem tudom, én képes vagyok állni... 4-kor kelek, 8ra érek haza, 4 órát utazok egy nap. mégismégis képes vagyok állni... nem azért mert midnenki rinyál nekem hogy had üljön le helyettem, egyzserűen meguntam hogy vérre menő harcot folytassak az emberekkel. éppen ezért: mindenki fikázza a másiakt hogy miért akar leülni.
én is meggondolom ha egyszer leültem hogy kinek állok fel. terhes nőnek mindig, nagyon öreg néninek mindig. De én ítélem meg hogy a néni tényleg olyan öreg-e. Ha valaki normális hangon megkér hogy álljak fel szivesen felállok, bár általában nem normális hangon kérnek. nos akkor kaján vigyorral a képemen terpeszkedek tovább. Nem érdekel hogy valaki hány éves, kérje szépen és megkapja.
ezek az öregek... a fiatalok is tudnak idegesítőek lenni. pl friss párocska, alig férünk el, de nekik szinte pettingelni kell mellettem...
Én mikor még sulis voltam mindig átadtam a helyem ha kérték szépen, aztán az egyik mamóka aki kb4 megállóval odébb szokott felszálni vérszemetkapott s úgygondolta én neki stopolom a helyet minden áldott nap.
Terheskoromban nem áltakfel s inkább kérni se kértem, inéztem kiszokott elöbb leszálni s a közelébe várakoztam.A tömegben szegény párom védett a hátával de így is sokszor majdnem elestünk. Babakocsival meg egyenesen én vagyok a túlnépesedés és "othoni semmittevés" megtestesítője akit max a szintén gyerekes fiatal anyukák fogadnak el. (be is szolt egy festet nyanya (persze ülve, szedett szemöldököt huzogatva) mikor 4-5hónaposan sírni merészelt a fiam a buszon.)
De volt arra is példa, hogy hátúl utaztam, felszálna egy lány babakocsival én meg pattantam segíteni feltenni, mire fentvoltak, a párja már kedélyesen elfoglalta a helyem. :S (jótett helyébe ugye...)
14:27-es: (Elnézést, hogy nem a kérdezőre válaszolok)
Ha már így szegmentálódtunk, hogy öregek, kamaszok, babakocsisok, terhesek, gyáristák, irodisták stb. Hagyj mondjam el, hogy soha nem állok meg babakocsival az ajtóban, csak mikor már le akarok szállni. Én mindig betolom az erre a célra kijelölt helyre, feltéve, ha van, illetve, ha nem terülnek el emberkék a korláton. Sajnos, közöttünk is akadnak taplók, - én szégyellem helyettük is magam -, nem kell hozzá kisebbségnek lenni, bizony látom, hogy néhány anyuka azt hiszi, hogy ő xarja a spanyol viaszt..
Elnézést 14.27-NEK
14:26-os voltam egyébként
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!