A könyvem főhőse Jack meleg elég csajos túlságosan az vagy enyhítsem?
Figyelt kérdés
Wattpadon írom ezt a regényt a fiú autista, de mellékes csajos ruhákban jár meg sminkeli magát túlzás vagy nem?2023. szept. 15. 14:18
131/141 anonim válasza:
Valami gyerekkel vitatkoztok csak, úgy se fog jobb belátásra térni:)
132/141 A kérdező kommentje:
Az egészre most pontot teszek megnéztem bazi nagyot néztem ahogy ti is fogtok Jack- Genderfluid (Crossgender) ami annyit tesz hogy a neme nem állandó hanem az idő folyamàn változik. Ebbe én is itt bele futottam… Hogy valaki az-e és sírok a röhögéstől (Lando Norris khhhm a kérdés feltevője szerint titokban női ruhában jár és ki is sminkeli magát 🤣🤣🤣🤣)
2023. okt. 1. 15:23
134/141 A kérdező kommentje:
Nagyon szivesen ha valaki az alapfogalommmal nem lenne képben, én nem-bináris vagyok.
2023. okt. 1. 16:08
136/141 A kérdező kommentje:
Harry Styles is nem-binráris de ő csajokat szeretei ahogy én is😉
2023. okt. 1. 16:58
137/141 anonim válasza:
Senkit se érdekel. Szerezz életet, ne ott éld ki a szeret és figyelem hiányodat
138/141 A kérdező kommentje:
Itt van homofiba gomb?
2023. okt. 1. 17:04
139/141 anonim válasza:
Megint ezzel jössz? Már egyszer próbálkoztál, akkor sem volt semmi értelme. Ha sértegetőzni szeretnél, találj ki valami újat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!