Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A könyvem főhőse Jack meleg...

A könyvem főhőse Jack meleg elég csajos túlságosan az vagy enyhítsem?

Figyelt kérdés
Wattpadon írom ezt a regényt a fiú autista, de mellékes csajos ruhákban jár meg sminkeli magát túlzás vagy nem?

#autizmus #Wattpad #tiniterhesèg #nagytizenhat #csajosmeleg
2023. szept. 15. 14:18
 111/141 anonim ***** válasza:
100%
Na miket írogat neked?
2023. szept. 24. 18:05
 112/141 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy tud! Amit nekem írt, annak sincs se füle, se farka. Biológiáról hadovál, de fingja nincs arról, amiről beszél. Attól, mert valaki interszexuális, nem lesz mindkét nemiszerve működőképes, mert a két némi hormon kiüti egymást. Ha teherbe tud ejteni másokat, akkor nem lehet terhes, és vica versa. Az autizmusról szintén fogalma sincs, és a legkárosabb sztereiotípiákat tolja itt. A mrlegségről meg már ne is beszéljünk...
2023. szept. 24. 19:31
 113/141 A kérdező kommentje:
Nem tudom Jacknek műkődöt mikor pettingelt egy házibulin ember függő passz de ez meg marad
2023. szept. 24. 21:21
 114/141 A kérdező kommentje:
#112 Googlebe írd kitalált dolgok nem tök mindegy hogy egy ex vámpírnak most már boszinak aki ki van taláva hány nemiszerve van ez egy misztikus törtènet hogy vetted be eddig, Jack Norris nem létezik amugy ez a történet meg a Sabrina, a tiniboszorkány dimenziójában játszodik csak modernizálva van, Harvey genderfluid és meleg, Hilda néni tanárnőként dolgozik, Zelda néni pszichológus aki ha teheti otthon fogadja a pácienseket a Jack korebeli fiatalokat, Sabrina a helyi hír tvnél dologzik hír bemondó és Salem ő Salem maradt.
2023. szept. 24. 21:33
 115/141 anonim ***** válasza:
100%
Ömm... oké?
2023. szept. 24. 22:06
 116/141 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, az én privátomban is már egészen intelligens szavakat használt.Lehet, felbérelt egy fogalmazó szakembert a könyve profitjából?
2023. szept. 24. 22:08
 117/141 Fuxoló válasza:
100%
Nem srácok, nem bérelt fel senkit. Csak a mesterséges intelligenciával iratja meg a dolgokat... Ez már olyan magasságba emelkedik, amit fel nem foghatok. Az agyamból egy fekete széndarab maradt.
2023. szept. 24. 22:30
 118/141 A kérdező kommentje:
Azok diktálom amikkel gondban vagyok amugy simán megy most is pintersen lógtam azért hogy élethűbb legyen a tinik szempontjából mert Jacknek tönkre ment a mobilja igen az USA beli tinik nem bírják az androidot ez köztudott így Iphone kutatásba kezdtem (kép), amugy kérdeznék egy normálisat ha ti tinik vagytok milyen a családotok? Finanszírozza a drágabb dolgaitokat, drágább mobil, bringa, gördeszka stb.. mert nekem telom ami van saját pénzből van ne hidjétek hogy bele szált valamelyik csaladtagom is.
2023. szept. 24. 22:41
 119/141 Fuxoló válasza:
100%

Kérdezel? Kinek gondolod te magad? Kivel beszélsz, mit gondolsz? Szerinted, kivel beszélsz most? Van jogod kérdezni? Nincsen. Android Iphone, melyik a jobb? Emberfüggő.

Akkor itt és most elmondom neked a következőt, én a "Többzet" vagyok, drága kérdező, te pedig azzal menőzől, hogy így meg úgy lógtál itt és ott, valóban? Megtanultál már rendesen fogalmazni, hogy értsük amit írsz? Amit most írtam az valószínűleg nagyon erős lett, igazán igazán elnézésedet kérem nagyúrnőm, de tudod, a nép az lázad, és egy olyan kérdező amilyen te vagy, csak felbőszíted őket, kérem tanulj meg beszélni.

2023. szept. 25. 00:22
 120/141 A kérdező kommentje:
A story USAban játszodik nem itt a mi kis országunkban ott ha megkérdezzel egy tinit vagy ha ellőtte ki ejted hogy andorid tuti hogy luzer vagy még a szegènyebb rétegben is az van, isten szerelmére menj már fel a Youtubera ott az összes amacsi tininek Iphone van utálják az andorid renszert, ha itt játszodna lásd.: Mattnek lazán beírtam hogy Samungja van ő most váltot, de Jacket mikor andriodja volt sz@rá csúfolták mert az volt neki és nem Iphoneja na ennyire más Amerika
2023. szept. 25. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!