A könyvem főhőse Jack meleg elég csajos túlságosan az
vagy enyhítsem?
121/141 A kérdező kommentje:
#119 nem rád vonatkozot ide rengeteg hát hogy is mondjam jártas vagy TikTokban? Mindengy olyan kamaszok akik azt hiszik hogy örök életükre anya és apa a pénzezes zsák és ők finanszíroznak mindet de akkor lesz nagy s@ggre esés ha azt mondják hogy nem, èn nekik az ellentétjük vagyok nekem a könyveken meg a külfödre menetelen kivül semmit sem fizetnek ki meg tán az ajándékok vannak kifizetve és igen a drágább orvosi ellátás ennyi de igen mobilom saját pénz én sprorltam össze és anya vette meg de van régről olyan cdm is amit én vettem saját pénzből, nekik ezt kène megtanulnijuk nem azt uristen Lando milyen szexi mert ezt most meg kaptam egy poénra.
Nem tudom, mit szedsz, de vagy csökkentsd az adagot, vagy növeld, de ez így biztos nem jó...
Te jöttél a biológiával, anyám... Most mégis azzal akarsz takarózni, hogy misztikum??? Döntsd már el, melyik nyílásodon, mi jön, mert eddig csak a szár ömlött a szádból...
2023. szept. 25. 12:58
Ilyen sztereotíp szarokat ki se lehetne találni
2023. szept. 25. 13:16
124/141 Fuxoló válasza:
Csak közlöm veled kérdező, hogy az általánosításod túlzásokba esik. "összes amcsinak iphone-ja van" Gratulálok neked, megnéztél, pár millió videót?
Tudod, hogy milyen amit most csinálsz? Arra emlékeztet engem, mint amikor beszéltem a falakkal egy várban kiskoromban, a falak nem fogták fel mi van, a falak csendben maradtak.
Akkor most, kérdező itt az idő elmondani, hogy miért és mit akarsz megtudni a kérdésedre mint válasz? Gyerünk, írjad le, tisztázd le, és kész, de te csak húzod az időt!
2023. szept. 25. 14:25
125/141 A kérdező kommentje:
#123 TikTok és youtube de most ez a téma tele lett ezzel pedig ha elolvasod az alapot egy kitalált amerikai meleg tiniről van szó tanácsot szeretem volna erre jöttek hogy Ocon így meg hogy Albon úgy ők nincsenek is a témában, bevallom volt a regénynek Norris nevű szereplője de ő ázsiai volt és Baz volt a neve
126/141 A kérdező kommentje:
#124 alap hogy a könyvhöz cikket kell olvasni hallotad már? Ott mindegyikben írják a kamszok írtoznak már kézbe vételtől is főleg a 14-16 éves korosztály akiről írok látszik melyik a legbutábak a világon… Nekik ez kell vagy a legdrágább kristályokból kirakot teló a tizenhatodikra egy k@rva nagy parti egy autóval nèha napján falnak megyek az amcsiktól nyugi és én nem áltánositottam csak sajnos a nagyobbik része ilyen én a Youtubeon a normálisat követtem nem azt akinek Gucci kell minden nap vagy Lousi Votton (jól írtam) meg ilyesmi meg Sephora legdrágább sminkje mert csak, de sajnos ott a mérleg nyelve is kezd az utobbira átlendüni és ezek szólnak be a hősnömnek.
Itt valakinek extrém figyelem és szeretet hiánya van
2023. szept. 25. 17:38
128/141 A kérdező kommentje:
Nekem de hogy van… Sőt alig nézek Youtubeot ha igen Watchmojot vagy F1t estleg Marvelt vagy egy- két normálisabb amcsi csajt aki azt mondja a mobiljára mindegy csak telefonálni tudjak rajta ők az ezerből egy az sem izgatja őket milyen
De nagyon figyelemhiányod van. Ezértosztod meg random idegenekkel a tartalomfogyasztási szokásaidat. Nem vagy 100as
2023. szept. 25. 17:57
Szerintem engedjük el ezt a kérdést, mert már szánálmas, ahogyan kilyukadtunk a közösségmédiához, aminek köze sincs az eredeti kérdéshez.
A kérdezőnek figyelem hiánya van, amit itt szeretett volna kiélni, és még köze lehet ahhoz is, hogy olvasókat/rajongókat akart szerezni.
2023. szept. 25. 18:04
Kapcsolódó kérdések: