A könyvem főhőse Jack meleg elég csajos túlságosan az vagy enyhítsem?
Az első évad az 🤦🏻♀️ majd lesz ebben a könyvben a pár beszéd számít nem a cselekmèny (az első sorozat vegyük úgy bevezetés mire is számits t@ketlen tiniktől, második ezek meg őrűltek egy még azt hiszi hogy a Brooklyn-Hídon autóval is lehet menni) Harmadik poèn…
(Negyedik az egyik ja hát aztszem èn vagyok a New Yorki Clay kiràly csak hogy van egy lànyom és az ötödik varàzserőm van és aztszem meg őrűltem hogy az apám egy híreség) egyelőre ez van és fogalamzás óra hagyjuk örülök ha egy történetet le tudok írni még magyar tanárom is ezt mondta hogy hagyjam ne írjak bevezeteseseket csak így booom ami kijön, még is csak lett bevezetés és minden nèlkül egy pár nyelvatan négyes… Nekem nem fogalmazás azt hogy kell ilyeneket írnom most nem lènyeg hanem a helyes írás az a gond nem gondolkoz mit kell hova bevezetni és hova bár hogy a párbeszédet (-) így kell jelőlni még megy de csak a helyes írás legyen a helyén pl.: a j,ly vagy a cs,ty stb… mondom fogalmazás utolsó helyen van, sajnálom. Ti ne zrikáljatok már ezzel zrikáljátok ott a BTS és K-pop fanokat ahol minden haramdik szó el van írva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!