A könyvem főhőse Jack meleg elég csajos túlságosan az vagy enyhítsem?
Figyelt kérdés
Wattpadon írom ezt a regényt a fiú autista, de mellékes csajos ruhákban jár meg sminkeli magát túlzás vagy nem?2023. szept. 15. 14:18
91/141 anonim válasza:
A fogalmazás minden nyelvben fontos, hogy megértsük a másikat, kérdező, ha lehet kérni, tanulj meg fogalmazni.
92/141 anonim válasza:
Hogy kiknél? Kanadiak? Milyen központ? Tehát te most Torontoiaknak írsz könyvet? Vagy talán te magad vagy Kanadai? Hoppá, bocsánat, Kanadi? Kiknél? Istenem milyen könyv van ami nem "fogalmazásos"😭😭. Képeskönyvre gondolsz?
93/141 anonim válasza:
Szerintem a Wattpad a kanadai(?)
Kérdező, regisztrálj Merengőre. A moderátor (egy agyvérzés után) páros lábbal hajítana ki
94/141 A kérdező kommentje:
Tudom nem úgy értem az angol szavakat kell magyara át írnod aztán át fogalmaznod meg hát nem árt képben lenned mondjuk a helyi szó járásokkal nem azokkal hanem annak esteleg parkok ídőjárás vagy ételek ídő ígènyes (bár Bostonban van egy Park nevű park) ja és nekem képbe kell lennem mi az a terheség Jack terhes rá van függvev a Lazac eper Jam kombóra (nem kérek homofob megjezést)
2023. szept. 22. 19:48
95/141 anonim válasza:
Ha nem tudsz magyarulne írj magyarul. Nem bonyolult
96/141 anonim válasza:
Ezt az üzenetet magyarázásnak szántad? Mert csak jobban összekutyultál a világon mindent.
97/141 A kérdező kommentje:
Azon nyívákoltok hamár egy szó el van írva há ti nem vagytok komplettek abbahagynátok tudotommal tíz évente változik a helyes írási szabályzat mikor én estin jártam én úgy tudtam hogy a hivatalos levet kell brvezeti, középen mi van (bocs nem jut eszembe) és levezeti a regènyt nem… Én amerikai stilusban írok és olyanokat olvasok nem bírom a magyar könyveket és írokat bár a Kosár sulival kokettálok állitolag az amerikai stílusú regèny
2023. szept. 22. 20:44
98/141 anonim válasza:
Nembaj, ha nem írsz le jól szavakat. Az baj, hogy nem értjük, nem függnek össze a szavak
99/141 anonim válasza:
Fejében Judit száz giga, vigyázz hadviselés teszi lehetővé. tudom hogy nem csak az. jó behunyt cég kifejezetten jó lesz ez még csak nem tudom mi lesz az
100/141 A kérdező kommentje:
Valaki lője el ezt az ős magyart #99
Javulok úgy látszik kösz de br ez becsúszó hiba a boomertől főlfelé jó hogy nem Lenin/Ildi ez anyámmal történt meg… Nem hiszed el de a stílus hiába mondtam be vagy már tizedjére nem fogata el a digtàló
2023. szept. 22. 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!