Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért kell ezt fiatalok?

Miért kell ezt fiatalok?

Figyelt kérdés

Judit:72

Üdv érdekelne hogy miért van az hogy ha valaki kérdez egy dolgot ami eléggé érdekli őt miért kell le szólni? És ha kamasz? Végülis ez egy kérdező oldal miért nem lehet normálisan választ adni rá? Vagy ha idegesít egy dolog miért kell oda írni? Csak el kell lapozni miért kell a másikat mindig megalazni mire jó ez?

2023. aug. 1. 20:04
 1/6 A kérdező kommentje:
Ha nem tudod rá a helyes választ csak hagyd figyelmen kívül ennyi az egész
2023. aug. 1. 20:06
 2/6 anonim válasza:

Nem pont megfelelő a válaszom, de én is így járok állandóan. 10 válaszból jó ha 3 értelmes.

Azért csinálhatják sokan ezt, mert jó érzéssel tölti el őket, ha pl. egy komoly kérdéshez egy csomó hülyeséget írnak. Nekik ez a szórakozás. Bár eléggé sajnálom őket, mert azok akik szórakozni járnak fel ilyen oldalra valószínűleg semmi életük nincs.

2023. aug. 1. 21:10
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod fiamkedves vagy
2023. aug. 1. 21:34
 4/6 anonim válasza:
Mert néhány ember nem tud törődni a saját életével csak veszekednek és veszekednek és ez arra jó hogy felhozzak magukra a figyelmet a figyelem hianyosok
2023. aug. 1. 22:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is szokszor kérdeztem már olyat amire azt hitték unalmamban csinálom és ez tuti csak baromkodás.. pedig nem. Valóban kíváncsi vagyok, vagy valóban nem tudom. Így tanulunk..
2023. aug. 2. 21:11
 6/6 anonim válasza:
Szeretnek provokálni
2023. okt. 27. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!