Üdv, Miért olyan nagy divat a talpig fekete vagy minimális színek választása? Mennyivel szebb lenne egy színes, élettel teli ruha egy fiatalon de még idősebbeken is
Fehéreken nem ugyanaz áll jól mint kreol és fekete embereken.
Én is szeretnék felvenni olyan színeket amikben Dominikai rappereket látok, de azért van annyi jó érzés bennem hogy tudom nem állna jól már egy adott szín.
Egyszerűen nem áll nekem jól.
Ha színes ruhát veszek fel, kb 1 tonna sminket fel kell raknom, hogy látszódjon az arcom a ruha mögött.
Ha fakó (pl szürke) ruhát veszek fel, akkor egyáltalán nem kell sminkelnem hozzá.
Nem tudom, valamiért akár a legbasicebb, legegyszerűbb, lególcsóbb cuccok lehetnek rajtam, ha az full fekete (vagy egyéb monokróm), mindig csinosabbnak, elegánsabbnak érzem magam.
Élénk színekből amúgy sem áll mindegyik jól nekem.
A túl színes gardróbot szerintem nehéz változatosan viselni (mert nyilván nem minden passzol mindenhez), míg a semleges színeket (bézs, fehér, szürke, farmer, fekete, navy kék) bármilyen variációban lehet együtt viselni, bármilyen alkalomra.
En imádom a feketét. Kiemeli az arcomat, a szőke hajamat.
Egy piros vagy sárga számomra közönséges, hivalkodó, nem érzem benne jól magam. De ha mégis valamilyen szint szeretnék, akkor csak valamilyen pasztell jöhet szóba, nagy mintás darabokat régóta nem hordok.
Van aki azt mondja, hogy mert vékonyítja a fekete. Szerintem aki kövér vehet fel bármit akkor is kövér marad.
Másoknak ilyen a stílusuk és/vagy tükrözi a lelki világukat.
Nem tudom más, hogy van vele, de én a nagyon fekete szetteket csak akkor tudom elviselni magamon, ha nagyon rossz kedvem van. Egyébként az unikornis lelkületemet inkább rózsaszín ruhákkal és szines körmökkel mutatom ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!