Szerintetek gáz, ha átlátszik minimálisan a bugyivonal?
2022. ápr. 10. 14:30
A kérdező szavazást indított:
Nem ízléses
Belefér
Lényegtelen
59 szavazat
1/23 anonim válasza:
A bugyivonal nem gond, de ez a nadrág rajtad igencsak ízléstelen, legalább tiz kilóval nehezebb vagy, mint ami ehhez illene!
2/23 anonim válasza:
Ez a minimálistól igen távol van.
3/23 anonim válasza:
Ennyire nekem is szokott látszani, de sosem értettem mi a gond ezzel, ha a pitcsa gatya divat még, meg a strandon a tanga bikini.
F.44
4/23 anonim válasza:
A képen én nem is látom, hogy átlatszana. De ez az összeállítás így gáz.
5/23 A kérdező kommentje:
Miért gáz?
2022. ápr. 10. 16:23
6/23 anonim válasza:
A cipő és a felső nem illik hozzá. Sőt, ezzel a felsővel inkább r_bancos. (Bocs, nem megbántani akarlak)
7/23 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, sőt nem is vagy kövér, most van egy szép alakod, azt hordasz, amit akarsz. Személyszerint, a bugyi vonala abban az esetben zavarna, ha 18 évesnél fiatalabb lennél, de így szerintem nem gond.
22/N
8/23 HoneyBunny válasza:
Nagyon izlestelen. Amugy szerintem semmi baj az alakoddal, de en total latom a bugyit alatta, egyebkent a cipo tenyleg nem szerencses valasztas ehhez a szetthez. Gondolom buliba lesz, oda amugy szerintem oke a haspolo nadraggal, nem tudom miert lenne ribis, ennel sokkal durvabb szetteket szoktak itt megkerdezni "izlestelen-e vagy sem" szalagcimmel :D
9/23 Miss Endzsi válasza:
M3-as felé szoktak ilyenekben állni az út mellett, olcsó kétezer forintosnak tűnsz benne.
10/23 anonim válasza:
Nem a bugyivonal miatt aggódnék, hanem hogy az egész muffod megformálódik a nadrágban, na az már ízléstelen. Amúgy ez egy edzőnadrág, nem? Spinning órára való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!