Szerintetek gáz, ha átlátszik minimálisan a bugyivonal?
2022. ápr. 10. 14:30
21/23 anonim válasza:
Az a gáz, hogy nem áll neked jól ez a tapadós nadrág, a felső nagyon ribis ezzel a kilátszó melltartó pánttal. Ráadásul igénytelen is a fekete melltartó egy fehér felsőhöz, a cipő meg úgy egyáltalán nem illik a szetthez.
22/23 anonim válasza:
Nem az a gáz, hogy a bugyid vonala látszik, hanem az hogy világos nadrág alá fekete bugyit vettél fel. Ha pirost vettél volna fel, az nem lenne gáz.
23/23 anonim válasza:
Különösebb probléma nincs ezzel sztem, a nagy gond inkább az, hogy ebbe az országba mindenki a másikkal van elfoglalva, így könnyedén célponttá válhatsz.
Ha így megjelennél előttem, szépen beengednélek a sorba a pénztárak előtt pl. egy áruházban, ahogy nemrégiben is tettem egy ettől sokkal bevágósabb nadrágban flangáló csajt, lehet még bugyi se volt rajta, egy az egybe látszott minden mert ilyen nadrágba volt:
Én jól jártam mert egyébként tetszett, ő is jól járt mert nyert egy helyet valamint nem a sor végére kellett mennie :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!