Szerintetek gáz, hogy basic pólókban járok?
Figyelt kérdés
A H&Mes basic pólókat szeretem 😅 1500-2500Ftosak, vehetnék drágábbakat is, de én az ilyen egyszerű, letisztult dolgokat szeretem. Múlt héten megkaptam, hogy tök unalmas. Mások szerint is?
Nem mintha változtatni terveznék 😅😅
(Fiú)
2021. máj. 31. 21:55
2/9 anonim válasza:
En is kedvelem ezeket a polokat, semmi gond veluk..Jobbak mint a feliratos szarok xd
4/9 anonim válasza:
En is szeretem az egyszeru babakek H&M polokat😌
5/9 anonim válasza:
Én is olyanokat hordok, én se szeretem a giccses, meg feliratod dolgokat. Meg egy színű ruhákat jobban tudok más ruhákkal/kiegészítőkkel kombinálni.
6/9 anonim válasza:
én mindenből basicet hordok és csak feketét (max. néhányon van egy pici márka jelzés), de szerintem nem unalmasak a mindennapi outfitjeim, a kiegészítők sokat dobnak egy szetten
7/9 anonim válasza:
Szerintem sok ember van ezzel így, örülök is neki, hogy nem a 2000-es évek feliratos, giccses divatja van már. Én is imádom a random egyszerű pólókat és a párom is dán ilyeneket hord. Mindenhez passzolnak. 24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!