Holnap szuleimhez utazok kisfiammal vonattal Es nem tudom hogy ez a ruha inkabb bulis vagy hetkoznapi Igazabol ezt vennem fel meg borkabatot fekete harisnyat es egy vans autentic cipot Szerintetek ez igy jol nezne ki? De igazabol
Figyelt kérdés
Az erdekelne hogy ezt a ruhat viselhetem e hetkoznapokon
Legyszi normalisvalaszokat irjatok
Koszonom
2020. okt. 8. 20:09
1/9 anonim válasza:
Jol nez ki de kicsit fura lenne vonaton. Szerintem kenyelmetlen.
Nekem inkabb alkalmi.
Bar farmerrel jo lehet😀
2/9 anonim válasza:
Én nem nagyon tudnám elképzelni hétköznapi viseletként, de ez igazából leginkább attól függ, hogy milyen a stílusod. Ha passzol hozzá és tudod viselni, akkor nyugodtan.
Nem az én ízlésem, de ettől még azt gondolom, hogy mindenki hordjon amit akar és amiben jól érzi magát (persze azért közerkölcsöt ne sértsen, de ez takar mindent, úgyhogy ilyen probléma nincs vele).
4/9 anonim válasza:
Szerintem nem sok, szimplán csak csinosan mennél :)
5/9 anonim válasza:
Ha olyan tipp topp tipusú nő vagy, akkor simán belefér.
6/9 anonim válasza:
Kicsit tényleg alkalmi beütése van, de szerintem belefér :)
7/9 anonim válasza:
Ha olyan a stílusod, hogy tudod viselni, és illik az egyéniségedhez, akkor simán. Manapság ugyis divat felvenni mindenfélét, szerintem nincs is nagyon olyan ruha, amire egyértelműen rá lehet mondani, hogy ez ide és ide nem illik (szélsőséges esetektől eltekintve)
8/9 anonim válasza:
Milyen vastag harisnyával vetted fel?
9/9 anonim válasza:
Ez inkább alkalmi ruha. Vastag harisnyával nagyon rosszul fog kinézni. Felveheted ettől függetlenül, de én nem tenném. Amúgy is kiráz a hideg ezektől a félig átlátszó ruháktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!