A mai fiataloknak mièrt kell kèrelmet beadni, hogy dolgozzon?
Figyelt kérdés
Tegnap rgy külsős dolgozó, telefonozgatot. Megkèrtem valamire, semmi válasz. Majd másodszorra annyit kèrdeztem, hogy "jösz? " ès flegmán azzal válaszolt hogy èn is most voltam cigizni, nekem is jár 5 perc szünet... Ha annyit mond hogy megírok egy választ, egy rosz szavam nem lett volna...2023. febr. 9. 05:18
1/36 anonim válasza:
Lehet, mert te nem vagy a főnöke.
2/36 A kérdező kommentje:
De, a főnöke vagyok, nekem kell kiosztani a munkát, mert azèrt hívták, hogy nekem segítsen...
2023. febr. 9. 05:45
3/36 anonim válasza:
Hát, hogy őszinte legyek én is ezt tapasztalom a nálunk lévő gyakornok csajnál. Sima irodai munka halál laza és könnyű, de nem egy alkalom volt,hogy megyek át hozzá az irodába és telefont nyomkod... 😩
4/36 A kérdező kommentje:
De azzal mèg nincs gondom, meg okè jár az 5 perc, èn is lejárok cigizni, de ne legyen felhâborodva, hogy jaj valamit mondtak azt meg kell csinálni.... Ha lent vagyok cigizni felhívom, csinálja meg, ha elmegy ebèdelni, ès lesz valami munka nem figom felállítani az asutaltól. Azt mondja elengedtek ebèdelni, ès anyit mondok, hogy okè, leteszem a telefont, ès megcsinálom....
2023. febr. 9. 05:53
5/36 anonim válasza:
Én cigizős munkást fel sem veszek. Nem mindenki ilyen.
6/36 A kérdező kommentje:
5-10 főnèl megteheted 1000-1500 főnèl meg nem...
2023. febr. 9. 06:09
7/36 anonim válasza:
Sírós főnököt sem veszek fel sosem. Mi az, hogy "jösz?" Dajka vagy vagy mi?
8/36 A kérdező kommentje:
Monjuk akkor kèt jelentkező közül inkább a 2 essel vègzet szakmunkást veszed fel mint az osztályelsőkènt vègzett, 98% os bizonyítvánnyal, èrettsègivel rendelkező embert, aki szkt-t nyert, mert dohányzik... Ès ez az első kèrdèsed? Tehát leül elèd, odateszi elèd a bizonyítványt:
-Ön dohányzik?
-Igen
-Akkor nem Önt keressük.
Munkásod 4 èv után rászokik.
-Főnök! Rászoktam a cigire, kimegyek egy gyorsra!
-Azonnali hatállyal felmondok neked...
2023. febr. 9. 06:17
9/36 A kérdező kommentje:
Kètszer nem kaptam választ... Jah, hogy 2 oldaldalas kèrelmet kell beadni neki, amire 30 nap a válaszadási idő?
2023. febr. 9. 06:21
10/36 anonim válasza:
Így ahogy mondod. Nem mondom meg neki, hogy a cigi a probléma, csak nem veszem fel. Olyan még nem volt, hogy valaki rászokott volna.
Ha azt akarod, hogy dolgozzon és te vagy a főnöke, akkor neked kell neki munkát adni. Nem arról érdeklődni, hogy megy-e dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!