Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A mai fiataloknak mièrt kell...

A mai fiataloknak mièrt kell kèrelmet beadni, hogy dolgozzon?

Figyelt kérdés
Tegnap rgy külsős dolgozó, telefonozgatot. Megkèrtem valamire, semmi válasz. Majd másodszorra annyit kèrdeztem, hogy "jösz? " ès flegmán azzal válaszolt hogy èn is most voltam cigizni, nekem is jár 5 perc szünet... Ha annyit mond hogy megírok egy választ, egy rosz szavam nem lett volna...
2023. febr. 9. 05:18
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
7%
Gondolom nem reg ota van/vannak alattad emberek es nincs tapasztalatod, h gyikon adod ki. Egy vezetonek nagyon kell tudni banni az emberekkel. Latszik, h nem tisztel. Az nem jar automatikusan 🤷
2023. febr. 9. 12:21
 32/36 anonim ***** válasza:
100%

Határozottan kell fellépni és akkor hallgatni fognak rád.

Semmin se sértődj meg és ne húzd fel magad mert főnökként ilyennek semmi helye.

Amikor kérsz ne kérdés legyen mert akkor egyből azzal indítasz, hogy nemet lehet rá mondani.

Például "jössz?" helyett azt mondani, hogy "gyere kérlek".

2023. febr. 9. 12:42
 33/36 A kérdező kommentje:
Annyival nem èrtek eggyet, hogy a tisztelet mindenkinek meg kell adni... Egy alapot... Főkèpp a főnök beosztott viszonyba, tanár diák stb
2023. febr. 9. 12:52
 34/36 A kérdező kommentje:
Meg pl mondtál jó ötletet, korrekt volt meg minden, ès elkezdenèk alpári stílust felvenni. Neked se esne jól, mert te megadtad felèm. A tiszteletet nem megszolgálni kell, mint a buszon álló idős hölgynek is átadod (nem mindenki) a helyet, pedig nem is ismered....
2023. febr. 9. 12:58
 35/36 anonim ***** válasza:
13%
Ennek mi köze a fiatalokhoz? Nálunk főleg az idősödő kollégák vannak cigiszüneten óránként fél órát…
2023. febr. 9. 14:03
 36/36 anonim ***** válasza:
Normalisnak lenni persze, de nekem az nem ugyanaz mint tisztelni valakit. Biztos szakmafuggo is, de en tobbfelkeppen valaszolhatom lenyegeben ugyanazt. Egyikneknek aztmondom, h oksa 5p csak elszivok egy cigit (neki ez nemgond, max annyit mond h jo de siess), a masiknak meg csak h Igen! Es csinalom..
2023. febr. 9. 14:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!