Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A mai fiataloknak mièrt kell...

A mai fiataloknak mièrt kell kèrelmet beadni, hogy dolgozzon?

Figyelt kérdés
Tegnap rgy külsős dolgozó, telefonozgatot. Megkèrtem valamire, semmi válasz. Majd másodszorra annyit kèrdeztem, hogy "jösz? " ès flegmán azzal válaszolt hogy èn is most voltam cigizni, nekem is jár 5 perc szünet... Ha annyit mond hogy megírok egy választ, egy rosz szavam nem lett volna...
2023. febr. 9. 05:18
1 2 3 4
 11/36 anonim válasza:
39%
az öregeknek miért kell külön kérelmet beadni hogy dolgozzanak?
2023. febr. 9. 06:30
 12/36 A kérdező kommentje:

1:Tehád nem mondod meg neki.... Èn nem dolgozok olyan embernek aki nem egyenes ember....

2:mièrt ne szokhatna rá?

3:Elmondod neki 2*, nem válaszol, de mèg csak rád se nèz. Ekkor jön a kèrelem?

2023. febr. 9. 06:32
 13/36 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy a többsèg fital. Időssebbeknèl is van ilyen, csak kevesebb...
2023. febr. 9. 06:33
 14/36 anonim ***** válasza:
97%
Nem minden fiatal ilyen. Nálunk sok középiskolás megfordul az 50 órás közösségi szolgálat miatt. Szinte mindegyik rendesen dolgozik és talán 1-2 gyerekre volt jellemző az, hogy inkább a telefonját nyomkodta.
2023. febr. 9. 06:39
 15/36 anonim ***** válasza:
56%
Hol vagy te főnök ilyen helyesírással?😅
2023. febr. 9. 07:37
 16/36 anonim ***** válasza:
78%
15-ös: a Tudományos Akadémián.
2023. febr. 9. 07:43
 17/36 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, szabad néha duplán megnyomni a betűket, ha a magyar helyesírás szabályai szerint úgy kellene...

A másik, hogy egyébként teljesen igazad van. Számomra hihetetlen, hogy mennyire nem akarnak a legtöbben dolgozni (tisztelet a kivételnek!). Én magam is ezt tapasztalom, hogy a fiatalok (mondjuk, más korosztály is, de leginkább ők) alapból kijelentik, hogy "500 nettó alatt sehova", meg "én nem fogom megcsinálni ezt vagy azt, csinálja a főnök", és úgy érzik, hogy a munkabérük az valamiféle jelenléti díj, ami azért jár, ha egyáltalán méltóztatnak nagyjából időben beérni a munkahelyükre és nagyjából nem túl korán elhagyni azt délután.

Ha feladat is van, vagy azt a nyamvadt telefont kettő percre le kell tenniük a kezükből, akkor már teljes felháborodás van, és kiakadva írogatnak például itt, hogy hát őket aztán most mégis mekkora igazságtalanság érte!?

És a legszebb az egészben, hogy egyiküknél sem látom, hogy egyáltalán felfogná, vagy elfogadná azt, hogy létezik olyan, hogy ranglétra, vagy pedig olyasmi, hogy először bizonyítani kell ahhoz, hogy az ember követelhessen... Neeeeeeem, nekik - érzésük szerint - alanyi jogon jár minden.

2023. febr. 9. 08:59
 18/36 anonim ***** válasza:
11%
Mindenfele korosztalybol vannak lustak ugyanugy
2023. febr. 9. 10:00
 19/36 anonim válasza:
9%
tudtommal meg a szünet az jár
2023. febr. 9. 10:02
 20/36 A kérdező kommentje:
Igen, csak ezt nem úgy kell közölni, mintha a seggèből húzodt ki... Ha anyit mond, hogy elküld egy üzenetet, egy rosz szavam nem lett volna...
2023. febr. 9. 10:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!